USD 40.40 40.80
  • USD 40.40 40.80
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.00 10.15

Смачні та корисні топінги для десертів: як урізноманітнити ваші ласощі

26 Червня 2024 12:00
Топінги – чудовий спосіб урізноманітнити смак страв. Але звичайні топінги з полиць магазинів мають поганий склад та величезну кількість цукру. Тож краще придбати здорові й корисні альтернативи, як-от топінги без цукру від Green Leaf.

Шоколадний топінг: корисно та неймовірно шоколадно

Шоколадний топінг від Green Leaf має насичений шоколадний смак та підійде всім, хто стежить за своїм раціоном. І навіть веганам, адже в складі продукту немає елементів тваринного походження.

Він не містить цукру, а солодкості йому надає підсолоджувач Солодка Стевія Green Leaf. Також у складі топінгу – корисні харчові волокна, які сприяють роботі кишківника.

Кокосова карамель: натурально та низькокалорійно

Ще одним надзвичайно смачним топінгом від Green Leaf є кокосова карамель із Солодкою Стевією Green Leaf. Кокосовий топінг повністю відповідає принципам здорового харчування. Особливості:

має 100% натуральний склад;

має знижений глікемічний індекс;

не містить жодних консервантів;

без доданого цукру (замість нього використовують підсолоджувач стевію).

Також у складі продукту немає лактози, тож він підійде не лише тим, хто страждає на непереносність лактози, а й веганам.
Згущене молоко: смак із дитинства

Одним з направду революційних продуктів Green Leaf стало молоко згущене без цукру. Так, це те саме улюблене згущене молоко, знайоме всім із дитинства, але з абсолютно корисним складом, зниженою калорійністю та ГІ. Згущенка Green Leaf не містить цукру та консервантів. Лише на 100% натуральний склад із додаванням харчових волокон.

І головне – згущене молоко від Green Leaf містить аж удвічі менше калорій, ніж магазинне.

З чим смакують топінги

Топінги без цукру від Green Leaf чудово смакуватимуть із корисними млинцями та фруктами на сніданок, з морозивом чи випічкою GREEN LEAF. З топінгами також можна зробити чудовий вафельний тортик. Для цього достатньо змастити вафельні коржі згущенкою Green Leaf без цукру.

З кокосовою карамеллю також можна приготувати особливі цукерки, а саме – кокосові кульки. Для цього кокосову стружку змішайте з кокосовою карамеллю. З отриманої маси зробіть невеличкі млинці. Всередину кожного млинця покладіть цілий мигдаль та сформуйте кульки. Обсипте їх кокосовою стружкою – і все, можна насолоджуватися.

Якщо ж вам бракує часу на приготування корисних десертів, радимо звернути увагу на готові суміші від Green Leaf, як-от суміш для панкейків чи млинців, суміш для брауні, та на корисне морозиво GREEN LEAF.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus