USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Смачна пасочка від «Теремно» – просто додому

13 Квітня 2020 14:16
Великдень – одне з найулюбленіших та найочікуваніших свят усіх християн. Кожна родина чекає тієї неймовірної святкової атмосфери, кольорових крашанок та, звичайно ж, пухкої красуні-пасочки на столі.

«Теремно Хліб» пропонує вам до святкового столу цікавий пасхальний асортимент випічки. А також запускає персональну доставку пасочок просто до Вас додому.

Перш за все, це «Паска Щедра» – кекс з апельсиновими цукатами та родзинками.
«Паска Улюблена» – дуже солодка, начинена родзинками та прикрашена посипкою. Цей традиційний кекс невеликого розміру створено для маленьких шанувальників пасхальної здоби.
«Пенеттоне» – це великодня випічка на італійський манер за традиційним міланським рецептом. Містить апельсинові цукати та мигдаль.
«Паска з фруктозою» – безпечна випічка, створена спеціально для людей, хворих на цукровий діабет, і тих, хто стежить за фігурою. Наявність цукрозамінника жодним чином не впливає на смакові властивості.

Поціновувачам щедро прикрашеної випічки сподобається яскрава «Паска з прикрасами». Вона має класичну рецептуру та оригінальний зовнішній вигляд. Прикрашає верхівку великоднього кексу квіткова композиція зі святкового драже.
А для тих, хто любить стриманість і простоту – пропонуємо «Кекс до Великодня». Класична пасочка з кольоровою посипкою представлена у різних розмірах. Кожен зможе вибрати ту, яка до вподоби.
Цього року наші пасочки можна замовити з доставкою додому за тою ж ціною, що і придбати самостійно у фірмовій мережі. Вперше в історії холдингу завод «Теремно» запускає адресну доставку пасок на Великдень. У період з 13 до 19 квітня можна зробити замовлення по телефону або через Messenger чи Direct у соціальних мережах.

Водій-експедитор, споряджений засобами індивідуального захисту, доставить замовлені споживачами, запаковані вироби лучанам додому.

Збережіть номер 095 233 23 71, поділіться ним з близькими, або підготуйте приємну несподіванку та замовляйте пасхальну випічку з безкоштовною доставкою по Луцьку при замовленні від 200 грн.

«Теремно» турбується про Ваш безпечний Великдень.
Матеріал опубліковано на правах реклами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
мама Показати IP 13 Квітня 2020 16:32
а чого б відразу ціни не писати???? кругом ---інтрига...
Валенс до мама Показати IP 13 Квітня 2020 17:47
Бо дорого палюбе
Знаю Показати IP 13 Квітня 2020 19:09
В Укрпошті, зокрема, невелика пасочка - 30 грн., більша - 50...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus