USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.42 41.60
  • PLN 10.32 10.46

Сльози в очах, щирий сміх та беззаперечна віра у перемогу: в Луцьку співали Олександр Пономарьов і Михайло Хома

25 Жовтня 2024 12:04
На сцені РЦ «Промінь» 23 жовтня прозвучали улюблені та усім відомі хіти артистів «Горить, палає техніка ворожа», «Чому», «Варто чи ні», «Ніколи нікому тебе не віддам», «Марічка», та нові композиції «Офіцери», «Колискова для Героїв», «Ліхтарики».

Зауважимо, усі квитки було продано ще за кілька днів до заходу. Тож повний зал людей зустрічав артистів неймовірними оваціями.

Михайло Хома першим вийшов до публіки та дарував хіти, написані вже під час повномасштабного вторгнення. Проте публіка вимагала DZIDZIO, тому артист охоче заспівав усім відомі «Василину» та «Сару». Зауваживши, що ці пісні зараз даються йому дуже важко, хоч він і впевнений, що вже скоро ми будемо співати тільки переможні пісні.
Михайло також заспівав у дуеті з 10-річною незрячою волонтеркою Анною-Марією Герман. Дівчинка, граючи у переходах, на вулицях, у церквах, вже зібрала близько 4 000 000 гривень для військових. Її мрія була зустрітися DZIDZIO, і артист здійснив її та подарував власну пісню «Ліхтарики», яку тепер у дуеті співають на концертах.
Опісля виступу Михайла ведучий Юрій Горбунов розіграв п’ять лотів, кошти за які буде спрямовано на потреби ВПО та підрозділів ГУР.
Читати ще: У луцькому костелі відбувся благодійний хоровий концерт

Бурхливими оплесками зустріли глядачі Олександра Пономарьова, який виконав і всім відомі хіти, і прем'єри. Артист ледве встигав приймати квіти від шанувальників.
А опісля глядачі мали змогу насолодитися поєднанням двох потужних, глибоких голосів, від яких перехоплювало подих. Звучали спільні композиції артистів.
Феєричне поєднання звуку та світла, неймовірні дуети у супроводі бенду та сюрпризи зігріли серця глядачів та надовго залишать цей вечір в пам'яті кожного.

Зазначимо, концерт відбувся на підтримку ЗСУ та ВПО. До того ж, від початку повномасштабного вторгнення артисти зібрали понад 150 млн грн на потреби військових.

Ольга КОЗЕЙ

Фото Наталії ГОЛЯР
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus