USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.05 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Словаки тимчасово розблокували пункт пропуску на кордоні з Україною

22 Листопада 2023 10:06
Словацькі перевізники тимчасово розблокували рух вантажівок в пункті пропуску «Вишнє-Нємецке – Ужгород».

Про це повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко в коментарі Українській правді.

«У ході взаємодії з представниками Прикордонної поліції Словацької Республіки отримано інформацію про тимчасове зняття блокування руху для вантажівок на напрямку пункту пропуску «Вишнє-Нємецке». Відмітимо, що станом на ранок на території Словаччини перед цим пунктом пропуску в напрямку України перебуває близько 350 вантажних транспортних засобів», – зазначив він.

За словами офіцера, загалом за минулу добу через пункти пропуску «Ужгород – Вишнє-Нємецке» кордон перетнули 250 вантажівок в обидва напрямки, і ці показники є щонайменше на 100 одиниць транспорту меншими, ніж за попередні дні.

Пропуск легкового автомобільного транспорту та автобусів на в’їзд та виїзд в пункті пропуску, як і раніше, відбувається в шатному режимі.

У разі зміни ситуації Державна прикордонна служба України обіцяє повідомляти про це на своїх інформаційних сторінках.

Нагадаємо, з 13:30 21 листопада на території Словаччини перевізники розпочали блокувати рух вантажівок через пункт пропуску «Вишнє-Нємецке». Блокування ініціювала Спілка перевізників Словаччини.

Крім того, триває страйк польських перевізників на кордоні. Вони вимагають повернути дозволи для українських колег. Блокувати пункти пропуску «Корчова – Краківець», «Гребенне – Рава-Руська» та «Дорогуськ-Ягодин» планують до кінця цього року. До них хочуть приєднатися й фермери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus