USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Скидав друзям заради розваги: волинянин ледь не сів на 4 роки за поширення порнографії

Сьогодні 18:45
Уродженець Луцька скидав друзям порнографічні зображення і за це ледь не сів за ґрати на чотири роки.

Про це йдеться у вироку Камінь-Каширського районного суду.

У березні 2024 року Андрій Л. умисно розповсюджував зображення з порнографічним змістом. Файли він пересилав через Viber на інші мобільні телефони.

Усього задокументовано понад 60 випадків поширення порнографії. Вульгарність змісту матеріалів довела експертиза.

Обвинувачений визнав вину в інкримінованих злочинах. Як пояснив, розповсюджував зображення порнографічного характеру серед своїх друзів заради розваги. Він не знав, що за це передбачена кримінальна відповідальність.

Читати ще: Уродженець Камінь-Каширщини закликав підтримувати російську армію. Його покарали умовним терміном

Про чоловіка відомо, що він не працює, за місцем проживання характеризується позитивно, до криміналу раніше не притягувався.

Андрія Л. визнали винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 301, ч. 3 ст. 301 КК України. Йому спершу призначили позбавлення волі на чотири роки із забороною займатися діяльністю, пов’язаною з розповсюдженням інформації в інтернеті, на рік. Але цей вирок замінили роком іспитового строку.

Також волинянин заплатить шість тисяч за експертизи. Порнографічні зображення видалили, а телефон вилучили на користь держави.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus