USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Скверу дорожників у Луцьку виповнилося 40 років. Фото

22 Червня 2022 19:53
На чорно-білих світлинах показали подію 40-річної давності: у 1982 році заклали сквер біля адмінбудинку Десятого упрдору на вулиці Рівненській, 52б у Луцьку.

Фото опублікували у Службі автомобільних доріг Волині.

Десяте експлуатаційне лінійне управління автомобільних доріг (Десятий упрдор) утворене 1 січня 1971 року, тоді йому підпорядковувалось шість дорожньо-експлуатаційних дільниць та дорожніх ремонтно-будівельних управлінь (пізніше їх лишилось чотири).

Десятий упрдор був основною (первинною) ланкою управління магістральними дорогами протяжністю 827,2 км.

«На той час, коли уклаадвся сквер, упрдор очолював Мирка Іван Іванович.

Летять роки, змінюються люди...

Більшість з тих, хто зображений на історичній світлині вже відійшли у засвіти, дехто перебуває на заслуженому відпочинку.

Та є серед чоловіків, зображених на фото, людина, яка й нині працює в Службі автомобільних доріг у Волинській області. Це заступник начальника Ншан Антонян.

Добре пам’ятає той період і начальниця лабораторії з контролю якості виробництва Марія Гаць, яка на той час також працювала в упрдорі.

Служба автомобільних доріг у Волинській області є правонаступником ліквідованого в 2000 році Десятого упрдору. У листопаді 2020 року вона відмічала своє 20-ліття.

На сьогодні Служба опікується автошляхами державного значення (міжнародними, національними, регіональними та територіальними) протяжністю 1 791 км.

Колектив очолює досвідчений дорожник Анатолій Посполітак.

А нашому скверику уже , і він прекрасний в усі пори року. Маленькі в далекому 1982-му ялини, липи та берези нині височать над нашою триповерховою будівлею.

Дякуємо за ретро фото Івану Мирці», – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Волинянин Показати IP 22 Червня 2022 21:31
Це добре, шо пам'ятаєте, віддаєте належне усім, хто доклався до становлення служби ! Але хіба Матвійчук Євген Тимофійович, Настін Микола Мамонтович, Ольховий Юрій Васильович свою працею не заслужили того, щоби і їхній вклад оцінили і згадали їхні імена ? Це були професіонали ! Не треба писати вибіркову історію ! Бо вас звинуватять у необ'єктивності !
волинь ньюс навіщо т Показати IP 22 Червня 2022 23:18
поясніть будь ласка от нахіба зараз, в самий розпал українсько російської війни, діставати цей совітський непотріб так ще й подавати його так ніби в нас все ок з дорогами???
111 Показати IP 23 Червня 2022 09:07
Для чого виставляти? Для чого вулицю писати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus