USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.36 10.50

У Луцьку сквер, облаштований замість розарію, став улюбленим місцем прогулянки

12 Червня 2020 21:57
У Луцьку на місці розбитого розарію у центрі міста облаштували сквер між буд. 31 та 33 на проспекті Волі.

Про це повідомив у фейсбуці радник міського голови Ігор Поліщук.

«Під час облаштування скверу на місці колишнього розбитого розарію було багато скептиків, які дивувалися геопластичним формам та не розуміли концепції скверу.

Сьогодні задоволені мами з дітками, люди літнього віку, підлітки та студенти, що майже постійно відпочивають у сквері і насолоджуються його естетичним виглядом – ще одне підтвердження успішності задуму.

Ще краще та привабливіше він виглядатиме, коли досіється трава, а дерева та кущі виростуть до достатньої висоти», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Виборець Показати IP 13 Червня 2020 09:12
Тоді у нас радикально протилежні естетичні уподобання, пане Поліщук ! Ну, давайте, будемо об'єктивними і чесними перед собою. Як можуть подобатися оті нехарактерні для волинського ландшафту пухирі, якшо задум не доведений до кінця, проект не зреалізований, результат половинчатий . Спочатку доведіть розпочату справу до кінця . І не переконуйте лучан у протилежному !
Лучанин Показати IP 13 Червня 2020 10:28
Побільше скверів потрібно облаштовувати, а не навпаки.Як тільки десь у Луцьку є місце яке б могло бути гарним сквером для відпочинку, так знаходяться такі бізнесмени-будівельники, які починають з дозволу місцевої влади, будувати, якісь коробки і здавати в оренду. Н-д: на пр. Молоді,12 були висажені гарні дерева, зрізали і приліпили будівлю під оренду для гуманітарки та Волиньгазовський центр обслуговування клієнтів Поруч знову щось ліплять .Чи повалили бібліотеку і на тому місці будують у людей під вікнами 2 поверхове чи можливо буде трьохповерхове приміщення ....Кожен клаптик землі- під будівництво. Це нормально???
Микола прилуцький Показати IP 14 Червня 2020 08:47
Поліщук красава!Ще якби він юзві не дав оту гробину на місці ринку на львівській побудувати де одні ошатні приватні будиночки ,а цей спаплюжив весь ланшафт ,а зробив би там сквер. Взагалі би пану Поліщуку ціни не було!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus