USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Скоро вже буде Пасха»: як народилося знамените відео п’ятирічного фермера

6 Квітня 2023 23:42
TikTok від п’ятирічного хлопчика замилував соцмережі. Відео із юним фермером Матвійком уже набрало понад 10 мільйонів переглядів.

Його лайкають, зі звуком знімають сотні власних версій і вже навіть, хоч і жартома, замовляють у дитини рекламу, йдеться в ТСН.

Матвій до знімань звик і підходить до них відповідально, тож одразу показує журналістам своє господарство та три гектари землі Черкащини, на яких господарює сімейство фермерів. Саме тут своє знамените відео записала дитина: «Скоро вже буде паска, так шо заказуйте мняско, та ковбасу, та сардельки, та курочки. Все те, що є домашнє, – заказуйте».

«Ми тут садили город, затоптуємо, а він бігає, вередує, а я кажу: іди краще скажи в камеру «Скоро паска, треба вже скуплятися», а він вже зімпровізував», – пригадує тато, як народилось знамените відео.

Маленький, трошки сором'язливий та працьовитий, і як результат – понад 10 мільйонів переглядів за тиждень та поштовх до творчості для інших: подібні ролики записують українські зірки і навіть військові.

Повторити не вийде, каже тато, бо такі перли Матвійко придумає сам ще змалечку.

«Ми ремонтували автомобіль. А він каже: «Знаєте, чому ми ремонтуємо? Бо тато заїздив, як узбек ішака», – розповідає чоловік.

Він завжди біля тата-фермера. Володимир веде свій YouTube- канал про те, як садити овочі, робити ковбасу та м'ясо, блог ведуть і про ремонт техніки та приготування сиру.

Кожне слово Матвія – уже майже мем. У соцмережах навіть жартують, що хлопчик – майбутній маркетолог, а дехто вже навіть хоче замовити у родини рекламу.

«Ми знали, що він у нас талановита дитина, але щоб так підірвати мережу…» – каже мама Матвійка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus