USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.70

«Скоро до школи»: у Луцьку дітям вручили ранці та шкільне приладдя

Сьогодні 16:30
Сьогодні в Луцьку відбулася щорічна акція «Скоро до школи», в межах якої міський голова Ігор Поліщук вручив першокласникам ранці, а дітям різних вікових груп – шкільне приладдя.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

Ігор Поліщук привітав школярів та їхніх батьків з початком нового навчального року.

У своїй промові він зазначив: «Пам'ятаємо усіх наших Героїв які, на жаль, загинули за те, щоб у нашому місті та в багатьох інших містах та селах України тривало відносно мирне життя. Щоб дітки могли ходити у школи та садочки, дорослі – на роботу, заробляти кошти і утримувати свої сім’ї».
Подякував тим нашим захисникам, які сьогодні на багатьох рубежах боронять Україну.

Читати ще: У луцьких школах працюватимуть офіцери безпеки. Що вони робитимуть

Дітям побажав успішного навчального року, щоб здобували нові знання, нових друзів, нові враження та навички, які неодмінно знадобляться в дорослому житті.
«А найголовніше – бажаю, щоб наступного року 1 вересня, коли ми будемо проводити таку акцію, було в мирній Україні, яка перемогла», – з такими словами звернувся до дітей міський голова.

Читати ще: Скільки дітей на Волині цьогоріч стануть першокласниками

Цього року шкільні портфелі та канцелярське обладнання отримали діти загиблих захисників України, військовослужбовців, які нині боронять нашу країну та перебувають на бойових рубежах, а також діти пільгових категорій: сироти, діти з інвалідністю та діти, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Першокласникам загалом вручено 518 ранців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ахаха Показати IP Сьогодні 16:50
І знову у замку...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus