USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Скільки заробляють волинські слідчі ДБР

30 Червня 2021 16:22
У Державному бюро розслідувань повідомили, які зарплати отримують співробітники.

Про це йшлося під час пресконференції про підсумки роботи Другого слідчого відділу (з дислокацією у Луцьку) ТУ ДБР.

Як повідомив директор Територіального управління Руслан Ляшко (на фото), ТУ поширює свою діяльність на п’ять областей: Львівську, Волинську, Тернопільську, Івано-Франківську та Закарпатську. Головні напрямки роботи ДБР – виявлення, запобігання та розслідування кримінальних правопорушень, вчинених суб’єктами ДБР: високопосадовцями, правоохоронцями, суддями та військовими.

З його слів, раніше всі слідчі перебували у Львові. Проте наразі прийняте рішення про розташування слідчих відділів за місцем дислокації в обласних центрах. Із березня в штаті є працівники слідчого відділу і оперативного підрозділу. Тож тепер не втрачається час і оперативність під час проведення слідчих та оперативних дій.

Також Руслан Ляшко повідомив про те, які заробітні плати отримують співробітники відділу.

«Про це постійно говорять, питають, яка зарплата у співробітників. Вона є достатня, щоб співробітники ДБР виконували свої обов’язки і не звертали увагу на інші преференції, які можна отримати. Грошове забезпечення для слідчого та оперпрацівника становить 20 прожиткових мінімумів, а для керівників слідчих оперативних підрозділів - 23 прожиткових мінімуми. Крім цього є надбавки за вислугу років, за роботу з таємними документами, за наявність наукового ступеню», - пояснив керівник Територіального управління ДБР.

До слова, з 1 липня 2021 року прожитковий мінімум на одну особу в розрахунку на місяць становитиме 2 379 гривень.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
sd Показати IP 30 Червня 2021 17:35
І нащо їм взагалі ті зарплати?
опа Показати IP 30 Червня 2021 18:25
Результат роботи де?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus