USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.50 10.63

Скільки за 100 днів система автофіксації порушень ПДР додала в бюджет України

6 Листопада 2020 11:51
У Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що в Україні за понад три місяці роботи автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху водії сплатили пів мільйона штрафів.

Про це розповіли в ефірі Сніданку з 1+1.

Зазначається, що завдяки цьому бюджет країни поповнили майже на 100 мільйонів гривень. До того ж у 4,5 раза зменшилась кількість порушень на ділянках, які раніше були аварійними. До кінця року ще 220 камер автоматичної фіксації порушень встановлять на дорогах державного значення.

Нагадаємо, що система автоматичної фіксації порушень ПДР розпочала свою роботу в Україні з 1 червня. Встановлений термін оплати штрафу — 30 днів від набуття чинності рішення стане остаточним. Скаргу на постанову можна подати протягом 10 днів до вищого органу або суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus