USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

Захворіла триденна дитина: на Волині COVID-19 щодня виявляють у близько 80 дітей

2 Грудня 2021 16:32
У Волинській області простежується ріст захворюваності серед дітей – на 8%. Щодня коронавірус виявляють у близько 80 дітей, переважно це діти віком 2-15 років, хоч і був випадок, коли COVID-19 виявили в дитини віком три дні.

Про це заступниця генерального директора Волинського обласного центру контролю та профілактики хвороб Лариса Дудковська інформувала на брифінгу ОДА щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції та стану кампанії вакцинації проти COVID-19 у Волинській області.

Як зазначила, в області на коронавірус хворіють 400 школярів і 158 працівників шкіл із 154 закладів освіти. Загалом на дистанційному навчанні – 23 заклади загальної середньої освіти.

«Загалом з початку епідемії в області захворіли 6,5 тисячі дітей. Нині продовжують хворіти 400 школярів і 158 працівників шкіл із 154 закладів освіти. Найбільше – у Луцьку, Ковелі, Камінь-Каширському та Луцькому районах», – сказала Лариса Дудковська.

За останніми даними, в області 23 заклади загальної середньої освіти працюють дистанційно – це 4,1%. Інші заклади, де вчителі повністю вакциновані, працюють у звичайному режимі.

Нагадаємо, наразі фактично всі нові випадки захворюваності на коронавірус викликані штамом «Дельта». Однак у зв’язку з високою швидкістю поширення нового штаму COVID-19 «Омікрон» Волинь і Україна в цілому готуються до його появи.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus