USD 41.30 41.75
  • USD 41.30 41.75
  • EUR 41.30 41.75
  • PLN 10.40 10.65

Скільки військовозобов'язаних вже оновили дані в луцькому ЦНАПі

21 Травня 2024 08:43
Станом 20 травня майже сотня військовозобов’язаних оновили свої дані, або звернулися за консультацією у Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) у Луцьку.

Про це Суспільному розповіла директорка установи Лариса Карп’як. З її слів, процедура оновлення даних займає у середньому 7 хвилин. Після процедури заявник отримує на руки витяг.

«Ажіотажу немає. Оновлення персональних даних розпочали з суботи 18 травня, як передбачено законодавством. Усі військовозобов’язані віком від 18 до 60 років мають оновити свої дані до 16 липня», – сказала Лариса Карп’як і додала, що послуга є безплатною.
Читати ще: В Україні запровадять QR-код замість військового квитка

Лучанин Ігор Сивий – один із тих, хто уже оновив дані як військовозобов’язаний. «Я так собі поміркував, щоб чим раніше, навіщо це відкладати, все одно рано чи пізно доведеться оновлювати свої дані», – каже чоловік.
20 травня система, в якій працівники ЦНАПу оновлювали дані військовозобов’язаних, тимчасово не працювала. Зі слів адміністраторки Світлани Зайчик, усім чоловікам, які зверталися в установу і не змогли отримати послугу через збій у системі – згодом перетелефонують і знову запросять у Центр надання адмінпослуг.
Станом на 16:00 20 травня система ще не відновила роботу.

Читати ще: Направлення на ВЛК надсилатимуть через застосунок «Резерв+», – Міноборони

Зі слів Лариси Карп’як, оновити дані військовозобов’язані також можуть ще у двох філіях ЦНАПу, які працюють у Луцьку. Крім центрів надання адмінпослуг, військовозобов’язані також можуть звертатися у місцеві терцентри комплектування і соцпідтримки, чи зареєструватися в електронному кабінеті-застосунку «Резерв+».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
в.зобовязаний Показати IP 21 Травня 2024 14:24
Хочу поновити дані, але жінка не пускає. Що з нею робити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus