USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.70
  • PLN 10.25 10.50

Скільки цьогоріч виділили коштів на утримання місцевих доріг на Волині

20 Липня 2023 07:18
Цьогоріч році на експлуатаційне утримання місцевих доріг на Волині виділили 118 мільйонів гривень. Це на 27 мільйонів більше, ніж торік.

Як розповіла Суспільному директорка Державного підприємства Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області Оксана Грицюк, попри збільшення суми, виділених коштів все одно не вистачає.

«Загалом за підрахунками потрібно 500 мільйонів, щоб утримувати дороги в належному стані», – зазначила директорка.

Зі слів Оксани Грицюк, працівники служби мають список доріг, які потребують ремонту. «Ми відштовхуємось від актів обстеження і вибираємо найбільші дороги, які можна підлатати, підгрейдерувати, з інтенсивним рухом, де більше населення», – додала очільниця служби.

Станом на липень дороги ремонтують у всіх чотирьох районах області.

Вартість утримання доріг у розрізі районів

Наразі на балансі Служби місцевих доріг є 4 399 кілометрів автомобільних шляхів. Усі виділені цього року кошти на їхнє утримання уже розподілили по районах.

Володимирський район: протяжність доріг – 776 кілометрів. Зі слів Оксани Грицюк, у 2023-му дорожники планують витратити на утримання 29,9 мільйона гривень. 12,8 мільйона уже освоїли.

Камінь-Каширський район: загальна протяжність автомобільних шляхів місцевого значення – 655 кілометрів. Дорожники планують спрямувати на їхній ремонт 17, 7 мільйона. Станом на липень освоїли 11,1 млн.

Ковельський район: має найдовшу протяжність доріг – 1 620 кілометрів. На їхнє експлуатаційне утримання планують витратити 43,7 мільйона гривень. Уже освоїли – 34,8 млн.

Луцький район: протяжність доріг місцевого значення – 1 347 кілометрів. Із загальної суми на їхнє утримання хочуть спрямувати 36,3 мільйона. Освоїли – 21,2 млн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus