USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Скільки ще українців можуть мобілізувати під час війни

22 Серпня 2022 20:29
В українських збройних силах зараз немає проблеми з нестачею людей.

Про це розповів генерал-майор Андрій Ковальчук, командувач ОК Південь, пише НВ. За його словами, до армії можуть мобілізувати ще близько 500 тисяч українців.

«У нас уже мобілізовано пів мільйона людей, і ми можемо мобілізувати ще пів мільйона, якщо це буде необхідно. Що нам зараз потрібно для продовження операції, так це більше важкого озброєння», – зазначив він.

Читати ще: Мобілізувати можуть будь-якого здорового військовозобов'язаного: чому до армії беруть тих, хто не хоче служити

22 серпня Міністерство оборони України повідомило, що станом на зараз Україну захищає близько 1 млн осіб. Особи, мобілізовані після 24 лютого, будуть служити і далі. Згідно з законом, повернутися додому вони можуть у випадку демобілізації. Утім, аби давати бійцям час на відпочинок та відновлення сил, їх необхідно змінювати іншими угрупуваннями, тому під час мобілізації можуть бути сформовані нові військові групи для того, щоб проводити ротацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вуді Вудпекер Показати IP 22 Серпня 2022 20:55
Ну ви зрозуміли...)))
Ну Показати IP 23 Серпня 2022 20:55
Ви виховали тих атошних героїв щоб зараз за всю армію таку ху.. ю нести. Шо вже Ковальчуку невистачало для повного щастя (і герой України і кіборг луганського аеропорта і герой 21 століття, і повний кавалер українських нагород і кавалер меча від британської королеви з діамантами та дубовим листям і квартира в Одесі і дача в Затоці) Щоб небуло про....го Херсона та вертольотів 24 лютого в Гостомелі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus