USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Скільки на Волині за місяць оформили закордонних паспортів

2 Серпня 2022 11:08
Упродовж липня в терпідрозділах міграційної служби, держпідприємстві «Документ» та Центрах надання адмінпослуг на Волині опрацювали 10 967 закордонних паспортів.

Про це розповіла речниця управління Державної міграційної служби в області Наталія Левчук, інформує Суспільне.

Крім того, за місяць волиняни та жителі інших регіонів оформили 3 039 паспортів громадянина України у формі ID-картки.

«За аналогічний період минулого року таких біометричних документів оформили на 30-40 % менше», – зазначила речниця відомства.

Зі слів Наталії Левчук, з початком повномасштабної війни в установи області для отримання адміністративних послуг почали звертатися вчетверо більше людей.

«Кількість людей, які оформлюють закордонні паспорти, та людей, які продовжують недійсні паспорти, приблизно однакова. Наприклад, у червні на Волині оформили 18 тисяч біометричних документів», – говорить речниця міграційної служби.

Також міграційна служба відновила дві послуги, дію яких із початком повномасштабної війни та на період воєнного стану відновив Кабмін: подовження дії закордонного паспорта на п’ять років і вклеювання фото дитини до нього. Як додала Наталія Левчук, ці послуги надають тільки в територіальних підрозділах міграційної служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus