USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Скільки ЛПЕ витратить на охорону території

10 Січня 2023 20:58
Луцьке підприємство електротранспорту оголосило тендер на послуги з фізичної охорони нежитлових будівель та прилеглої території, матеріальних цінностей, які зберігаються на складах і на відкритих майданчиках на території підприємства, рухомого складу, який перебуває в експлуатації і зберігається на майданчиках відстою в період, коли не працює на маршрутах, рухомого складу та автотранспортних засобів, які вуличені з експлуатації та зберігаються на стоянках у депо, а також на забезпечення пропускного та внутрішньо-об’єктного режиму.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції від учасників прийматимуть до 11 січня, аукціон заплановано на 12 січня. Очікувана вартість послуг – 880 тисяч гривень.

Відповідно до тендерної документації, об’єктом охорони є загальна площа території тролейбусного депо (39 661 кв. м.) зі спорудами та будівлями, розміщеними на території, та рухомим складом (81 транспортний засіб, що перебуває в експлуатації, 54 транспортні засоби, вилучені з експлуатації, та 86 транспортних засобів, які не належать ЛПЕ і використовують стоянку).

Як вказано, територія депо частково охоплена цілодобовою системою відеонагляду.

Переможець торгів повинен буде забезпечувати фізичну охорону об’єкту, не допускати на об’єкт охорони несанкціонованого проникнення сторонніх осіб і осіб без перепустки підприємства, здійснювати адекватне реагування при виникненні позаштатних ситуацій, забезпечувати охоронців формою, спецзасобами та зв’язком, контролювати переміщення товарно-матеріальних цінностей, організовувати мобільні пости та групи швидкого реагування тощо.

Охоронні послуги на території Луцького підприємства електротранспорту мають надавати в період із 1 лютого до 31 грудня 2023 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus