USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.75 10.90

Скільки коштує надрукувати книгу у друкарні

Сьогодні 14:48
Питання «скільки коштує надрукувати книгу?» завжди постає перед тими, хто планує видання. Від точного уявлення про майбутні витрати залежить комерційний успіх проекту. У книжковій друкарні «ТАКИБУК» клієнти, які бажають надрукувати книгу на замовлення, самостійно формують ціну, залежно від власного бачення видання і розміру бюджету.

Складові вартості друку книг



Відповідь на питання скільки коштує друк книг не може бути однозначною. Кожен проект є індивідуальним, але існують аспекти, які значною мірою впливають на ціну.

Наклад

Один з ключових факторів: що він вищий, то нижчою буде собівартість одного примірника. Це пояснюється тим, що вартість трудовитрат розподіляється між більшою кількістю виробів. Технічні можливості книжкової друкарні дозволяють виготовляти від одного до декількох тисяч примірників, а також зберігати готовий макет без обмежень у часі й випускати додаткові наклади за потреби.

Формат книги

Формат, розмір и форма книги, формується розміром рулонів паперу, які використовують для друку. Стандартні формати забезпечують безвідходний друк. Якщо габарити книги виходять за стандартні, утворюються паперові відходи, що включаються до вартості друку.

«ТАКИБУК» пропонує широкий перелік стандартних форматів, від мініатюри і кишенькового до надвеликого альбомного. Також можливе виготовлення неформатних книжок і видань нестандартної форми.

Друк

Кольоровий друк коштує значно дорожче за чорно-білий. Насиченість фарб і якість передачі кольорів залежать від типу паперу, що використовується.

Типи паперу

Для бюджетного чорно-білого друку зазвичай застосовують білий офсетний різної щільності. Респектабельніше виглядають книги, надруковані на пухкому кремовому папері. Для коштовних подарункових видань використовують крейдований, глянсовий або матовий - він чудово зберігає колірність зображень і насиченість фарб.

Палітурка обкладинка, кріплення аркушів

Ці фактори пов'язані між собою і суттєво впливають на вартість. Існують два класичні типи палітурки:

- тверда – вартісна, складається з великої кількості деталей, забезпечує надійне з'єднання аркушів зшиванням ниткою, з розкриттям сторінок на 180°, або скобами для невеликої кількості сторінок, передбачає використання жорсткої обкладинки;

- м'яка – бюджетна, зі з'єднанням листів проклеюванням, або скобами для малоаркушних книжок, і тонкою гнучкою обкладинкою.

Книжкова друкарня виконує тверду і м'яку палітурку, а також пропонує ряд альтернативних дизайнерських рішень з помірною вартістю:

- з'єднання блоку і жорстких обкладинок металевою спіраллю або кільцями, що гарантує їх надійне кріплення і можливість розкриття на 180°;

- зшивання листів і гнучкої обкладинки пластиковою напівпружиною, для зменшення вартості і ваги книжки;

- доповнення книжок зі м'якою палітуркою клапанами з застібками, що захищають сторінки від пошкоджень.

Розрахунок вартості друку книги



У «ТАКИБУК» усі, хто бажають надрукувати книгу, ціни можуть розрахувати самостійно, скориставшись зручним онлайн-калькулятором. Перебором варіантів друку можливо сформувати конфігурацію, що відповідатиме побажанням замовника. Калькулятор відображає вартість одного примірника і всього накладу.

Додрукарська підготовка



Послуги з додрукарської підготовки не є обов'язковими, але допомагають значно покращити книжку. Редактори-філологи позбавлять текст усіх помилок, верстальники сформують макет або оптимізують існуючий, а художники-дизайнери запропонують дизайн майбутньої книги, варіанти виконання обкладинки й ілюстрації

Просте замовлення



У «ТАКИБУК» замовити друк книг зручно: надсилайте файли і залишайте повідомлення на сайті https://takibook.od.ua, або телефонуйте за номером +38 050 555 00 69. Менеджери книжкової друкарні негайно зв'яжуться з вами, а наші низькі ціни, за високої якості виконання, стануть приємним сюрпризом.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus