USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Скільки будинки з ІТП у Луцьку зекономили на теплі в лютому

2 Березня 2021 14:18
Мешканці багатоквартирних будинків, у яких встановлено ІТП, у лютому зекономили до 40% на опаленні.

Про це стало відомо 2 березня під час наради в Луцькій міській раді.

Як повідомила заступниця директора Центру надання адміністративних послуг у Луцьку Тетяна Книш, протягом останнього періоду значно зменшилася кількість скарг щодо діяльності «Луцьктепла».

Директор підприємства Іван Скорупський розповів, що, згідно з контрактом, у багатоквартирних будинках мають встановити 254 ІТП, 80 з них уже працювали цього опалювального періоду.

«На сьогодні 130 ІТП підготовили до встановлення. Підрядник працює в житлових будинках і відразу після завершення опалювального сезону розпочнеться приєднання вже заведених у підвали будинків ІТП до внутрішньобудинкових мереж», – сказав він.

За підсумками лютого економія в більшості будинках, де працюють ІТП, становила 30-40% від нормативного нарахування на квадратний метр.

Ті будинки з ІТП, які не мають такої економії, в морози обстежували фахівці з використанням тепловізорів. Вони виявили, що низка багатоповерхівок мають великі тепловтрати. Про це повідомили балансоутримувачів.

«Думаю, це привід для того, щоб робити подальші кроки для термомодернізації цих будинків», – наголосив Іван Скорупський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Саша Показати IP 2 Березня 2021 15:21
"Мешканці багатоквартирних будинків, у яких встановлено ІТП, у лютому зекономили до 40% на опаленні." - повна брехня. Згадайте ситуацію з будинком по пр. Молоді, 21, де встановлене ІТП від луцьктепла - економія НУЛЬ. Оплата з ІТП і без нього (минулого року) така сама.
Отакої Показати IP 2 Березня 2021 15:21
"Хвалився кіт,що він у брід, Дніпро перепливе,та як пішов...."А можна почути споживачів тепла цих будинків.Це було би правильно і чесно.
Правда Показати IP 2 Березня 2021 15:28
Ну звісно.Гкал в січні була 1847,75,то в лютому 1326,59.Правда ще один платіж розбили на цілий рік.Це перемога.Споживачів чекає багато сюрпризів.
Лучанин Показати IP 2 Березня 2021 17:12
Навіщо лишні витрати на ітп . Зменшить температуру теплоносія від котелень і буде економія. А то палять так що треба вікна відкривати. А ті що встановили ітп мерзнуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus