USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Схожий на кінозірку: у волинській бригаді тероборони служить воїн на псевдо Ді Капріо

4 Січня 2024 08:07
Ді Капріо – 34-річний боєць одного з батальйонів 100-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ. Такий позивний йому дав командир взводу через візуальну схожість воїна зі знаменитою американською кінозіркою.

Історію військового розповідають у Регіональному управлінні Сил територіальної оборони «Захід».

Про акторську кар’єру Володимир ніколи не замислювався. У цивільному житті він водій. Каже, що любов до керма йому ще змалечку подарував батько.

«Я за кермом – ще з дитсадка. Батько як посадив мене у авто маленьким, так я все життя продовжую кататися», – розповів військовослужбовець.

Читати ще: «Жах війни назавжди залишиться в моїй пам'яті», – прикордонник з Волині

А ось у війську Ді Капріо – старший оператор протитанкового ракетного комплексу.

«Робота протитанкіста, на мій погляд, цікавіша, ніж у звичайного стрільця-піхотинця. Звісно, носитись із боєкомплектом чи NLAW-ом важко фізично. Натомість цікавіше «зловити» й уразити російського танка», – зізнається Володимир.

Ді Капріо переконаний, що ТрО, на відміну від інших родів військ ЗСУ, має значну перевагу в тому, що бійці формуються у підрозділи за територіальним принципом. У батальйонах можна зустріти і старих друзів, колег, сусідів.

Читати ще: Волинський тероборонівець Ворон уже десятий рік стоїть на захисті України

«Усі ми тут стоїмо за якусь ідею, – каже Ді Капріо. – Скажімо, я воюю за свою країну, за свою сім’ю. У мене дружина, двоє діток. Сестри, брат... І я хочу, щоб усі ми жили у незалежній та розвинутій країні без російських загарбників. Рашисти самі живуть у лайні, і іншим не дають нормально жити. Мабуть, заздрість їм заважає бути нормальними людьми. Переконаний – ми маємо перемогти цих негідників якомога швидше!».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus