USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Сходження льодовика в Індії: кількість жертв збільшилась до 26

9 Лютого 2021 09:57
Поліцією та працівниками рятувальних служб підтверджено не менше 26 смертей унаслідок сходження льодовика на півночі Індії в штаті Уттаракханд.

Про це повідомляє Корреспондент.net.

Згідно з даними на вечір понеділка, 8 лютого, ще 171 людина вважається зниклою безвісти. Більшість зниклих безвісти – працівники двох гідроелектростанцій, розташованих на місцевій річці в долині, де напередодні сталося сходження льодовика.

Частина людей виявилися замкненими в 2,5-кілометровому тунелі поблизу однієї з гребель. Рятувальникам вдалося звільнити 12 з них. Припускають, що в тунелі перебуває ще не менше 34 осіб. Представники влади сподіваються, що ці люди ще живі, хоч у контакт з ними вони не вступали. Для проведення пошуково-рятувальних робіт задіяно спецтехніку.
Унаслідок сходження льодовика на висоті 2 000 метрів було сильно пошкоджено дві електростанції, а також п’ять мостів. Бурхливий потік з води, мулу, криги та каміння зніс також низку будинків та частини доріг. Оскільки цей потік спричинив повінь, то влада штату була змушена евакуювати людей з декількох поселень, розташованих нижче за течією річки Дхауліганге, куди зійшов льодовик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus