USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Сказав, що коханка краща: на Волині судили бібліотекарку, яка розбила чоловікові голову

Сьогодні 12:59
На Ковельщині жінка кинула пляшкою в свого чоловіка, а той заявив на неї в поліцію. Винуватицю оштрафували на 850 гривень.

Про це йдеться у вироку Старовижівського районного суду.

Травневого вечора Ольга Т. під час сварки запустила скляною пляшкою (0,25 л) в голову свого чоловіка. Це сталося під час чаркування з сусідками. Постраждалий отримав забійну рану легкого ступеня.

Обвинувачена свою вину повністю визнала, просила вибачення у чоловіка. Як пояснила, з потерпілим вона перебуває в шлюбі, але між ними дуже погані стосунки. У день інциденту вона та дві сусідки випивали на подвір'ї її будинку, а згодом підійшов чоловік.

Читати ще: «Жінка мене підставила, я з війни вернувся»: у Луцьку затримали чоловіка за підпал квартири

З її слів, він сказав, що його коханка краща, ніж дружина. Це обурило жінку, а тому та кинула в нього пляшкою. У потерпілого пішла кров, він побіг до лікарні, де лікар викликала швидку допомогу.

Потерпілий зазначив: під час чаркування жінки покликали його для примирення. Але між ним та обвинуваченою виникла словесна перепалка, після якої він отримав у голову від жінки. Матеріальних та моральних претензій до неї не мав.

Читати ще: Планують створити сім'ю: судили ковельчанина, який кілька разів ударив співмешканку ножем

Про обвинувачену відомо, що вона працює бібліотекарем, характеризується позитивно, раніше не судима.

Суд визнав Ольгу Т. винною у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України. Її покарали штрафом у розмірі 850 гривень.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus