USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.30 10.55

Сказали, що купують металобрухт: на Волині троє спритників обікрали пенсіонерку

Сьогодні 14:28
У середу, 24 липня, до поліції із заявою звернулася 58-річна жителька Зимнівської громади. Пенсіонерка повідомила, що її обікрали троє невідомих чоловіків. На місце відразу вирушила слідчо-оперативна група Володимирського РВП.

Про це повідомили в ГУНП Волині.

З’ясувалося, що троє фігурантів віком приблизно 20-30 років під приводом купівлі металобрухту викрали у заявниці алюмінієвий бідон, посуд, болгарку, циркулярний станок та інший господарський інвентар.

Співробітники кримінальної поліції оперативно склали фотороботи причетних до крадіжки, встановили автомобіль, яким вони пересувалися. На пошуки зловмисників орієнтували особовий склад.

Читати ще: У Володимирі 60-річний волинянин, погрожуючи ножем, пограбував дівчину

25 липня у Володимирі оперативники спільно зі співробітниками групи реагування патрульної поліції затримали розшукуваних. Транспортний засіб та викрадене майно вилучили.
Зловмисниками виявилися 29-річний житель Луцька та двоє мешканців Володимирського району віком 32 та 26 років.

За фактом крадіжки відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Розглядають питання про оголошення зловмисникам підозри та обрання запобіжного заходу.

Також поліцейські перевіряють їх на причетність до вчинення низки інших майнових злочинів.

Слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus