USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Скандальну нардепку Третьякову відсторонили від засідань через слова про Полякова

5 Листопада 2021 12:08
Верховна Рада відсторонила нардепа від «Слуги народу» Галину Третьякову від участі у 5 пленарних засіданнях парламенту за її слова про померлого колегу Антона Полякова.

Таке рішення підтримали 234 депутати, пише Українська правда.

Після голосування до трибуни ВР вийшла нардепка Анна Скороход, яка вкотре заявила, що Полякова «жорстоко убили», і що вона вимагає створити ТСК щодо розслідування його смерті.

Нагадаємо, Третьякова в фракційному чаті про смерть Полякова написала «одним ворогом менше», а на критику заявила про свободу слова.

Пізніше всі голови фракцій, окрім «Слуги народу», підписалися за відкликання Третьякової з посади голови комітету.

Читати ще: Скандальну нардепку, яка раділа смерті депутата Полякова, освистали в Раді. Відео

22 листопада Комітет з питань регламенту рекомендував Верховній Раді відсторонити нардепку від «Слуги народу» Галину Третьякову від участі у 5 пленарних засіданнях за слова про смерть депутата Антона Полякова.

Нагадаємо, помер Антон Поляков у Києві в ніч на 8 жовтня. Нардепа знайшли в авто таксі співробітники поліції, він був без свідомості.

Читайте ще: Смерть нардепа Полякова: водій таксі зізнався у брехні та змінив свідчення

Для нардепа викликали швидку допомогу, але медики не змогли його повернути до життя.

Правоохоронці розпочали справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (Умисне вбивство) з позначкою «природна смерть».

Розтин показав, що Поляков помер через гостру коронарну недостатність, гостру ішемічну хворобу серця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 5 Листопада 2021 15:38
Ой йой йооой, відсторонили від 5 пленарних засідань!!! А чи не за суворо ви з цією відьмою поступили, бо колись би її просто спалили живцем?
Луцьк Показати IP 5 Листопада 2021 16:45
Цю, низької якость депутатку потрібно було давно стерелізувати, починаючи з мозку закінчуючи язиком! Як така людина, може висловлювати такі "ПЕРЛА", будучи депутатом ВР Ураїни і навіть не розуміти чому вона має вибачитись, як мінімум? Це ж як потрібно ненавидіти країну і людей, де вона проживає, отримує зарплату з податків, які сплачують батьки оцих "низької якості" дітей та різні "вороги"! Якщо народ України, так сильно нервує цю депутатку, що вона не може стримувати свої емоції, можливо їй потрібно виїхати на іншу планету, де люди "високої якості", без права повернення на найблищі 200 років. Відсторонення на 5 пленарних засідань нічого не дасть.
Алекс до Луцьк Показати IP 5 Листопада 2021 18:01
Коли її брали в депутати від слуги народу, то бачили кого брали. Питання і до тих ,хто її взяв у свою команду. І крім відсторонення , нічого більше не робить, отже підтримує її і погоджується з її позицією

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus