USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Скандального «слугу народу», який їздив знайомитись із Лукашенком, виключили з фракції

24 Травня 2021 10:24
Фракція «Слуга народу» вирішила виключити народного депутата Євгенія Шевченка зі свого складу й надіслала відповідний документ керівництву парламенту.

Про це повідомляє Українська правда.

«Народний депутат України Євгеній Шевченко був виключений з фракції «Слуга Народу». Відповідне рішення ухвалено більшістю голосів.

Зібрані всі необхідні підписи. Незабаром документи будуть передані керівництву Верховної Ради для оголошення в залі», - йдеться у повідомленні.

У фракції повідомили, що голосування підписаними листами по ньому було розпочато ще 2-3 тижні назад. Станом на ранок неділі не вистачало підписів для ухвалення рішення (треба 70%), «але вчора він сам посприяв активізації людей».

Тепер документи від фракції пішли до Дмитра Разумкова.

Сам Шевченко прокоментував у Facebook: «Нарешті мене виключили з фракції «Слуга народу»! Ми підемо своїм шляхом. А ці соросята угроблять країну і президента остаточно».
Нагадаємо, Євгеній Шевченко 20 квітня самовільно літав до Мінська на зустріч із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком і навіть заявив, що Лукашенка більше третини українців хотіли б бачити своїм президентом.

23 травня, коли у Білорусі хитрощами посадили літак Ryanair і затримали опозиціонера Романа Протасевича, Шевченко хвалив у соцмережі Лукашенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вася Олика ПЛ Показати IP 24 Травня 2021 14:35
Це єдина адекватна людина була в 'Слузі народу'.
Точно Показати IP 24 Травня 2021 15:10
Все правильно чоловік каже. Де тут скандальність? За думки і висловлювання, за власну позицію вже вішають ярлик *скандальний*?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus