USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Скандального фітнес-тренера, який плюнув у ветерана війни, відправили до СІЗО на 60 діб

1 Вересня 2023 14:30
Суд у Полтаві арештував на 60 діб місцевого блогера та фітнес-тренера Романа Заволоку, який ображав та принижував військових у центрі міста, а також плюнув на одного з них.

Про це повідомляє Суспільне.

Вказано, що відповідне рішення ухвалив суддя Октябрського райсуду Анатолій Савченко.

Про тримання під вартою для Романа Заволоки клопотали прокурори Станіслав Мисюра та Григорій Гринь. Адвокат підозрюваного, своєю чергою, просила не називати її прізвище та не показувати обличчя. Вона просила призначити запобіжний захід, не пов’язаний із триманням під вартою.

Сам Роман Заволока під час засідання суду своєї вини не визнав і сказав: «Я ненавиджу країну-агресора, яка розпочала цю війну. І я усіма силами намагаюся звести неправомірні дії корупційних людей у владі, які беруть з війни хлопців, які постраждали, які отримали поранення, контузії. І замість того, щоб зробити їм виплату та посадити вдома, вони ставлять їх патрулювати вулиці та вручати людям повістки, розуміючи, що люди будуть реагувати на це агресивно».

Нагадаємо, Роман Заволока систематично ображав працівників військкомату, а про свої вчинки розповідав на власному каналі. Зокрема, 26 серпня Заволока плюнув у ветерана й назвав його «придурком», за те, що той пішов на війну добровольцем.

Романа Заволоку затримали 30 серпня. Чоловіку оголосили підозру за двома статтями, за якими йому загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рокка Показати IP 2 Вересня 2023 01:39
Ну і за якими саме статтями оголошено підозру, в статті звісно забули уточнити, бо то держ.тайна, не мусово людям знати як мізерно роботают прокурені.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus