USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Скандальна ДТП зі «слугою народу»: у поліції є відео, яке свідчить, що за кермом був Трухін, – ЗМІ

7 Вересня 2021 15:56
У розпорядженні поліції є відеозапис, який свідчить про те, що депутат від «Слуги народу» Олександр Трухін перебував за кермом в момент скандальної ДТП, повідомляє DT.UA.

Джерела видання також стверджують, що «слуга народу» вів себе щодо представників поліції, які прибули на місце аварії, досить агресивно.

«Олександр Трухін був в гостях у губернатора Полтавської області, і на зворотному шляху сів за кермо у дуже святковому настрої, змістивши водія, саме на Бориспільській трасі», – наводить видання слова свого співрозмовника у МВС.

Читати ще: П'яний «слуга народу» потрапив у ДТП: ЗМІ масово видалили новини, партія не коментує

Видання відзначає, що поява цього запису у справі залежить від президента Володимира Зеленського, який «пильно патронує це розслідування».

Сам Трухін заявив, що не вважає себе винним.

За словами депутата, він і гадки не має, чому новини про ДТП з ним зникли з декількох десятків сайтів.

Нагадаємо, аварія за участю Олександра Трухіна сталася 23 серпня, в ній постраждав глава комітету арбітрів Української асоціації футболу Лучано Лучі та його помічник. За даними журналістів, водій автомобіля Audi спочатку зіткнувся з автомобілем Ford (в якому їхав Лучі), після чого наїхав на автомобіль Daewoo. ЗМІ повідомляють, що всього в аварії постраждали шестеро людей. З’являлася інформація, що за кермом Audi нібито знаходився Трухін у стані алкогольного сп’яніння.

Через кілька днів після ДТП десятки українських ЗМІ видалили або змінили новину про це, прибравши згадку про «слугу народу». Зокрема, головний редактор видання Трибуна Олег Щербаков заявив, що йому на пошту надійшла пропозиція зняти новину про ДТП за участю нардепа в обмін на компенсацію.

За даними видання Бабель, в поліції вважають, що Олександр Трухін не був за кермом Audi, – в матеріалах кримінального провадження сказано, що Audi керував Віктор Склема, а Олександр Трухін і Фахраддін Мухтаров були пасажирами. Склема, імовірно, є помічником Мухтарова. Останній є депутатом Полтавської облради і керівником місцевого осередку Слуги народу.

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський заявив, що поліція передала матеріали справи у ДБР, оскільки це відомство розслідує справи, суб’єктом яких є народний депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 7 Вересня 2021 16:20
Шкода хлопа. Нормальний такий, симпатичний, а його цькують.
Цукер до дідо Показати IP 7 Вересня 2021 19:08
А шо, дідо, ще на хлопців тягне? є хороший кандидат для знайомства - Ростислав Дзундза. Знайдеш, старий, швидко з ним спільну мову, бо схожі ви дуже
В . Показати IP 7 Вересня 2021 16:24
Беги Саня бегиииии
Еге Показати IP 7 Вересня 2021 21:41
зе-клоунь скаже що то не трухін а щось схоже на трухіна за кермом їхальо,,,,,,,,,,,,
Виктор Показати IP 8 Вересня 2021 10:04
не слуга народа а народ слуга

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus