USD 40.70 41.10
  • USD 40.70 41.10
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30

Скандал з Тищенком: поліція встановила причетних до нападу на ексвійськового у Дніпрі

25 Червня 2024 19:22
Українські правоохоронці вже встановили особи тих, хто напав на колишнього військового підрозділу Kraken Дмитра «Сина» Павлова у Дніпрі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу Національної поліції України.

Нагадаємо, 20 червня у Дніпрі на проспекті Дмитра Яворницького група чоловіків у балаклавах та камуфляжі без розпізнавальних знаків одягла на колишнього військового наручники та завдала йому тілесних ушкоджень.

Поліція розпочала два кримінальні провадження – за незаконне позбавлення волі та тортури.

Правоохоронці допитали потерпілого та свідків інциденту і встановили, що до вчинення кримінальних правопорушень можуть бути причетні декілька осіб.

Читати ще: Конфлікт ексвійськового та охорони Тищенка: до інциденту причетний поліцейський з Києва

«Їх особи поліція встановила. Один з активних учасників подій був затриманий. Поліцейські провели низку обшуків на місцях проживання фігурантів, в ході яких вилучили докази, у тому числі зброю та одяг», – зазначили в поліції.
Читати ще: Тищенко має «сім'ю під прикриттям» і отримує мільйони з держбюджету. Розслідування
Також, як додали правоохоронці, в результаті обробки доказів було визначено процесуальну роль у злочині нардепа, який брав участь у інциденті. Матеріали передали до ДБР, після чого нардепу повідомили про підозру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus