USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

Скандал із блогеркою, якій «однаково, чий Крим»: в ОП прокоментували нагородження Ксюші Манекен

4 Березня 2023 22:40
У мережі розгорівся скандал навколо відзнаки скандально відомої блогерки та колишньої ескортниці Ксюші Манекен (справжнє ім'я – Оксана Волощук), яка похизувалася нагородою від Головного управління розвідки України.

Згідно з посвідченням на фото, її нагородили медаллю «За сприяння військовій розвідці України» ІІ ступеня, яка є заохочувальною відзнакою від ГУР МО. Про це пише Фокус.

Сама Ксюша Манекен зазначила, що отримала нагороду від ГУР у жовтні 2022 року, що збігається з датою посвідчення. Вона пообіцяла розкрити свої заслуги перед розвідкою лише після закінчення війни. Судячи з одного із записів, багато хто почав критикувати блогерку через медаль.

Однак не усім користувачам соціальних мереж здалося, що вона не заслуговує на таку нагороду від держави через свої висловлювання та позицію. Також блогерка принципово не переходить на українську мову, а свідомо спілкується мовою ворога. Заявляючи, «какая разніца, на каком язике ти говоріш». Про це пише ТСН.

Оксана Волощук також поділилася, що побувала на зустрічі блогерів із радником глави Офісу президента Михайлом Подоляком. На ній також побували Саша Бо, Євген Таллер, Анастасія Єлісєєва, Тетяна Парфільєва, Нікіта Добринін та інші інфлюенсери. Представник ОП обговорив із ними ведення інформаційної війни.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що ні він, ні в ОП, ні інші відомства країни не давали жодних нагород присутнім блогерам під час зустрічі, серед яких була інфлюенсерка та колишня ескортниця Ксюша Манекен.

Про це Подоляк написав у соціальних мережах, відреагувавши на хвилю обурення українського суспільства. За словами політика, за нагородження військових і волонтерів відповідають різні відомства, не лише ОП та ГУР.

Подоляк пояснив, що мета таких зустрічей – «налагодити комунікацію з інфлуенсерами, розповісти про інформаційну гігієну, етичний складник комунікації в період війни та обговорити, яким чином вони можуть бути корисні для боротьби з гібридними загрозами рф. Не всі однаково розуміють природу війни і тих подій, які відбуваються. Тому мають право на питання, щоб позиції стали більш структурованими».

«Планую та проводжу безліч непублічних зустрічей із різними представниками впливу в українських соцмережах. Учора відбулася одна з них. Різні аудиторії – різні оф/рекі. Тому не треба конспірології там, де її немає. Подібні зустрічі не є елітарними чи для відзначення якихось досягнень – для цього є українське суспільство, яке саме може дійти висновків, хто та чим займається під час війни. Наше завдання – вести роз’яснювальну роботу, залучаючи всі можливі інструменти», – написав радник керівника ОП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Сергій Показати IP 4 Березня 2023 23:32
За кого ми воюєм? Одна нечисть,одні злодюги!
D.Байден Показати IP 5 Березня 2023 00:05
Дик в нас демократия !!!
Любі свині Показати IP 5 Березня 2023 08:06
Вона дала-ій дали…
лучани Показати IP 5 Березня 2023 17:42
Вона - спеціаліст по обдурюванню людей, "аферистка" іншими словами. Не дивно, якщо і це чергова брехня для піару.
Так було завжди Показати IP 6 Березня 2023 09:15
В ліжку виконувала завдання особливої важності.
прокуроркиня Показати IP 6 Березня 2023 10:16
одну маньку облігацію відправили послом іншу нагородили.а ще була зустріч в Омані

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus