USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Сіра схема Китаю: Жданов розповів, як Росія може отримувати зброю через Північну Корею

7 Вересня 2022 06:52
Стало відомо, що Північна Корея поставлятиме РФ зброю. Йдеться про 50 тисяч ракет та мільйони боєприпасів.

Про це сказав військовий експерт Олег Жданов, повідомляє ТСН.

«КНДР та Росія укладають довгостроковий контракт. Виникає питання: де КНДР із її ресурсами візьме стільки металу для випуску цих боєприпасів? Тут може бути сіра схема. І каверза в тому, що КНДР – це протекторат Китаю. КНР тримає на короткому повідку КНДР, підгодовуючи її. І як би тут не було сірої схеми щодо того, що Китай може передавати РФ через КНДР якісь види боєприпасів і ракет», – зазначив Жданов.

Він додав, що у КНР є ракети, сумісні з комплексом «Іскандер». Про це йшлося під час березневого візиту міністра оборони РФ Сергія Шойгу до Північної Кореї.

«Вочевидь про це й домовлялися. Корея обіцяла, якщо знайдуть сумісність, ці ракети постачатимуть. Певне, знайшли», – додав експерт.

Нагадаємо, за даними американської розвідки, Росія купує мільйони артилерійських снарядів і ракети малої дальності у Північної Кореї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus