USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

Сім'ю скандального Гогілашвілі охороняє підрозділ СБУ Альфа, – Bihus.info

14 Грудня 2021 23:07
Журналісти стверджують, що нібито сім’ю скандального заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі охороняє підрозділ Служби безпеки України Альфа. У спецслужбі зазначили, що інформація щодо охорони осіб є конфіденційною.

Розслідувачі зафіксували, як сина помічниці президента Марії Левченко та Гогілашвілі привіз до КВЦ Парковий автомобіль з номерами СБУ. Це нібито було 21 листопада, коли у комплексі проходило засідання «Слуги народу», пише 24 канал з посиланням на розслідування Bihus.info.

Дитину нібито привезли на авто Chevrolet Suburban. Журналісти зазначають, що, зважаючи на товщину дверцят та віконних рам, машина броньована. З неї вийшов чоловік, а вже за ним – хлопчик.

Номерні знаки закріплені за автомобілем Volkswagen Transporter. Журналісти стверджують, що партія таких у 2019 році надійшла на баланс СБУ. Джерела ЗМІ кажуть, що чоловік, який вийшов з машини перед хлопцем, є працівником спецпідрозділу Альфа СБУ.

До речі, поїхав хлопчик з Паркового вже на іншому авто – Mazda 3. За інформацією ЗМІ, машина зареєстрована на Левченко.

Читати ще: Система прогнила повністю. Що кажуть поліцейські про інцидент з Гогілашвілі

Розслідувачам відповіли: інформація, що стосується осіб, яким за необхідності та за наявності відповідних підстав надається охорона, є конфіденційною. Крім того, наголосили, СБУ діє виключно в межах законодавства.

«Це стосується діяльності із забезпечення безпеки осіб, які охороняються, та членів їхніх сімей зокрема», – додали у спецслужбі.

У редакції розповіли, що, крім відповіді СБУ, отримали підтвердження від іншого правоохоронного органу, що сім’ї Гогілашвілі дійсно надали охорону Альфи. Сам Гогілашвілі та Левченко не відповіли на телефонні дзвінки.

Журналісти зауважили, що Альфа СБУ може надавати охорону учасникам кримінальних справ. Чиновники для отримання охорони використовують провадження про нібито загрозу життю.

Додали, що політики, яким не передбачено держохорону, можуть користуватись такими речами. Зокрема, помічнику президента та заступнику міністра за посадою держохорона не надається.
Нагадаємо, у суботу під Краматорськом потрапив у скандал заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі. На блокпості чиновник облаяв і пообіцяв звільнити поліцейських, які зупинили кортеж заступника міністра. Пізніше стало відомо, що це не перша суперечка. З’явилося відео скандалу Гогілашвілі із патрульними у Києві.

Незабаром його звільнили, але запитань лишилося багато, пишуть ЗМІ. Виявилося, що Гогілашвілі був призначений до міністерства з особистої протекції Володимира Зеленського, з яким він у близьких стосунках. Гогілашвілі раніше був фігурантом справи про торгівлю наркотиками, отримав термін за шахрайство, одружений із найближчою помічницею Зеленського і до того ж має російський паспорт, а громадянином України став лише у 2015 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Дідо Показати IP 14 Грудня 2021 23:17
Все прогнило.
Сльоза в морі фекалі до Дідо Показати IP 15 Грудня 2021 09:13
Владу уособлює народ. Отже народ прогнив.
Народна прокуратура до Дідо Показати IP 15 Грудня 2021 11:08
Що саме і коли? До Майдану чи після? Здається ж, на останніх президенських і парламентських виборах наш "мудрий, трудолюбивий і терплячий" народ обрав вже свій еталон - нові обличчя зі свого ж середовища, які раніше не були у владі. То може йце народ такий гнилий?
123 до Народна прокуратура Показати IP 15 Грудня 2021 11:14
До майдану, після трохи пішло на лад. Є гласність, то обговорення. Тоді й близько такого не було
бабця до Народна прокуратура Показати IP 15 Грудня 2021 11:52
які нові обличчя?)))) де вони там, там все старе з прокацапською ідеологією....
Євросоюз Показати IP 15 Грудня 2021 07:27
Жирує сміття в каламутній водичці.....
Ще 1 гризун Показати IP 15 Грудня 2021 07:51
Заберіть у нього паспорти (окрім російського) і судіть як державного злочинця.
Ігор луцький Показати IP 15 Грудня 2021 09:05
Так це Януковіч уголовнік започвткував,охорону від сбу для тих хто откінулся.
Анонім Показати IP 15 Грудня 2021 09:15
так то чоловік помічниці Зеленського. хто його судитиме? навпаки охороняють від українців. щоб не чіпали золотце...
Всезнайко Показати IP 15 Грудня 2021 10:52
ФСБ Росії його ще краще охороняє

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus