USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Сім'я загиблого в АТО волинянина відпочине за кордоном

21 Липня 2018 23:32
Сім'я Героя АТО із Волині відпочине в Ізраїлі в реабілітаційному таборі «Крила».

Про це повідомляється на сторінці ГО «Велика ідея» у Фейсбуці.

Вже другий рік ГО «Велика ідея» є партнером ГО «Israeli Friends of Ukraine» із організації проведення реабілітаційного табору «КРИЛА» в Ізраїлі для вдів і дітей Героїв АТО.

«Цього року серед щасливців першої зміни, що проведуть цілий тиждень в Ашкелоні на березі Середземного моря, наші волиняни Лариса Світлицька з сином Олегом. На учасників табору також чекають екскурсії до Єрусалиму, візит на Мертве море, купа майстер-класів та розваг, а саме головне - зустріч і робота з професійними ізраїльськими реабілітологами та психологами», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
На Показати IP 22 Липня 2018 06:02
фото видно що всі щасливі, важко подумати, що смерть тата і чоловіка причинилася до їх щастя..(?)
Лучанин Показати IP 22 Липня 2018 09:43
«Цього року серед щасливців першої зміни, що проведуть цілий тиждень в Ашкелоні на березі Середземного моря, наші волиняни Лариса Світлицька з сином Олегом. На вашу думку поїздка в Ізраїль це щастя,коли втратила мати сина, дитина батька і чоловіка дружина?
До Лучанина Показати IP 22 Липня 2018 12:42
Цю халяву або давати всім або нікому ,АТО вибірковість в усьому, судячи по володимирських вдовах то вони сумують хіба шо на камеру за решту не знаю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus