USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Сім'я конструктора російських бойових дронів живе в Лондоні, а син працює в ООН, – ЗМІ

20 Липня 2023 15:28
Син конструктора Олександра Захарова, який сконструював російські дрони-камікадзе «Ланцет», працює в Інституті проблем роззброєння ООН, а його дружина є власницею елітного житла в цетрі Лондона за 2 млн доларів.

Про це повідомляє видання «Важные истории».

Дружина і син Олександра Захарова – Світлана і Лаврентій Захарови – з 2018 року є власниками квартири в елітному районі Лондона. Вартість нерухомості – понад 1,5 млн фунтів стерлінгів, що дорівнює приблизно 2 млн доларів.

Світлана Захарова, її інший син Микита та дочка Марія мають свої частки у бізнесі з виробництва дронів.

Так, для виробництва «Ланцетів» використовують іноземні комплектуючі, які заборонено поставляти в Росію через санкції.

Лаврентій Захаров – син Олександра Захарова, з 16-річного віку живе в Лондоні, навчався там та здобув вищу освіту – ступінь бакалавра політики, соціології та східноєвропейських досліджень Університетського коледжу Лондона, а потім ступінь магістра конфліктології Лондонської школи економіки. В такому віці він навряд чи зміг заробити на квартиру недалеко від Вестмінстерського абатства.
З липня 2021 року Лаврентій працював в агентствах ООН у Нью-Йорку та Римі, а з травня 2023 року – в Інституті ООН з дослідження проблем роззброєння (UNIDIR) у швейцарській Женеві. Дослідницькими інтересами Лаврентія Захарова, як ідеться на сайті UNIDIR, є програма управління зброєю та боєприпасами, розмінування та гуманітарний доступ.

Дрони-камікадзе «Ланцет» – це найвідоміші БПЛА російського виробництва. Країна-окупант успішно використовує їх на фронті проти ЗСУ.

Нагадаємо, в ніч на середу, 19 липня, країна-агресорка Росія випустила по Україні 30 крилатих ракет, одну авіаційну та 32 дрони-камікадзе Shahed, українська ППО знищила 37 повітряних цілей ворога.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Патрiот Показати IP 20 Липня 2023 16:01
I яка мета цiеi публiкацii.???
Дикий до Патрiот Показати IP 20 Липня 2023 17:18
Треба обуритися що росіянам дозволяють жити в Англії, ну що ви як маленький?
Патрiот до Дикий Показати IP 20 Липня 2023 20:20
О,зараз зрозумiло:хто адекват сiли i обурюемось.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus