USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Сім незаконних парканів демонтували у Луцьку

11 Липня 2018 09:57
Ще сім дерев'яних та металевих парканів демонтовано інспекторами відділу демонтажів департаменту муніципальної варти Луцька на вул. Бенделіані, 5 та бул. Дружби народів, 1, інформують у прес-службі муніципальної варти.

Усі вони розміщувалися на території загального користування без правовстановлюючих та дозвільних документів, що заборонено "Правилами благоустрою міста Луцька" та Законом України "Про благоустрій населених пунктів". Рішення про демонтаж парканів прийняли члени виконавчого комітету Луцької міської ради, а муніципали його виконали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Факт Показати IP 11 Липня 2018 10:14
Оце злочинців познаходили. Козюра, адмінкомісія нехай перевірить будівництво приближених і знесе.
Вовка Показати IP 11 Липня 2018 11:31
Краще б перевірили прибудови до перших поверхів. Де добудова мінімум на 10м.кв. більша і опалюється + 1 кімната. По м.Луцьку їх десятки сотень і без дозволів на прибудову. Так ні, гнилі паркани поламати.
К. лучанин Показати IP 11 Липня 2018 11:45
Цю так звану "територію загального користування" облаштовували мешканці будинків при поселенні, при отриманні квартир. Це пройшло вже років 20 і більше. Люди прибрали залишки покинутого будсміття та окультурили на свій лад територію та доглядали. Хто квіти садив, хто деревця , хто парканчик. Люди зробили зелену зону біля будинків. Все це зроблено зусиллям мешканців! Тепер виникає питання: щоб було б із цією територією загального користування зараз , якби її не облаштовували мещканці? Влада там нічого не робила і не сприяла окультуренню території! Там би все позаростало бурянами, чагарниками і т.д. Паркани поставили мешканці , кожен огородив свою зону догляду. Ну, паркани знесуть, ділянки залишаться, тому що не всі мешканці хочуть доглядати за територією. Там буде БАРДАК,
Лол Показати IP 11 Липня 2018 12:28
Які квіти??? Вони там садять овочі нелегально і парканчиком прикривають, даже дивлюсь деревця від винограду є...
111111 Показати IP 11 Липня 2018 12:41
Та за таке треба саджати !!!! ;)
Максим Показати IP 11 Липня 2018 13:05
Хай пройдуться берегом стиру в с. Боратин.Там багато парканчиків що заходять прямо в Стир.Людям перекрили доступ до річки. Там роботи багато.
Адекват Показати IP 11 Липня 2018 19:27
Чому стільки піни у рота. Хочете жити як в колгоспі - валіть на Полісся. Порівняйте естетичний вигляд подвір'я цих сілюків і новобудов. Пару бабок захопило всю територію і садять там капусту і помідори, а все сміття на дорогу викинули і забули. Ця самозахоплена територія має бути для всіх: місце для гри дітей, прогули з колясками, лавочки для відпочинку, парковки для авто ... Щиро дякую муніципалам !!! Покращення може бути тільки поступове, а не так як хочуть організми, які здатні лише прокоментувати і чекати золоті гори. Ха-ха, чекайте далі.
К.лучанин до Адекват Показати IP 11 Липня 2018 21:33
А Мішель ОБАМА біля БІЛОГО ДОМУ городину садила та доглядала! Це я з приводу АДЕКВАТНОСТІ . ПАРКОВКИ авто біля будинків з часом ЗАБОРОНЯТЬ.
Адекват до К.лучанин Показати IP 12 Липня 2018 10:11
А Мішель також сміття викидає на дорогу? І вона забрала місце у діток на гойдалку і пісочницю? Поодинокий випадок це ще не норма для переважної більшості населення - знайдіть поширені випадки у розвинених країнах, щоб під багатоповерховими будинками були хаотично посаджені городи та страшні паркани навколо них. Вас засмучує, що замість ваших буряків буде дитячий майданчик? Щодо парковок, то я написав їх в останню чергу. Повторюсь - покращення може бути тільки поступове - спочатку заборонити городи, зробити ще десяток логічних речей, а потім в умовах близьких до ідеальних заборонити і парковки. Є такі поодинокі, не помітні на фоні пропорційності, випадки в світі. І вимкніть Caps Lock, бо виглядаєте не адекватно.
Адекват 2 Показати IP 11 Липня 2018 19:30
Шановні працівники муніципальної варти, запрошую Вас за адресом: вул. 8 березня, 33. Надіюсь на Вашу допомогу - тут взагалі городи за горизонт. Якщо звернення чи скарга сприятиме Вашим діям - дайте знати коментарем. Дякую за Вашу роботу!
Ще раз адекват Показати IP 11 Липня 2018 19:38
Шановні адміни ВН: я вже не вперше не можу прокоментувати з телефону, при цьому з ПК - ніяких проблем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus