USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Сільському дитсадку на Волині передали подарунки для малят та вихователів

29 Грудня 2019 16:42
У переддень нового року для вихованців та педагогів дитсадка села Війниця привезли солодкі подарунки та оргтехніку. Крім того, у дитсадку встановили новий котел.

Це стало можливим завдяки співпраці народного депутата України Вячеслава Рубльова, Волинської обласної ради та Війницької громади.

Раніше тут була початкова школа. Пізніше навчальний заклад закрили та переобладнали під дитсадок. Проблемою для вихователів та маленьких вихованців була система опалення – старий котел грів тільки частину приміщення, ще дві кімнати не опалювались, тож їх використовували тільки в теплу пору року.

«Зараз ми зробили реконструкцію системи опалення та підключити до опалення дві кімнати. Загалом на це використали 80 тисяч гривень: 50 тис. – з обласного бюджету, 30 тияс – з бюджету ОТГ», - розповідає Війницький сільський голова Сергій Вербицький.

«Тепер у всіх приміщеннях тепло, і, оскільки група у дитсадку одна і її відвідують діти різного віку, то маленьких вихованців тепер можуть навчати у різних приміщеннях», - розповідає завідувач дитсадка Ольга Челядін. Та додає, що у них була проблема із оргтехнікою – вихователі змушені були приносити з дому ноутбуки, тож попросили допомогти із цим народного депутата Вячеслава Рубльова.

«Він нам пообіцяв привезти ноутбук і це зробив. Тому ми дуже задоволені. Це неймовірний подарунок», - не стримує емоцій Ольга Челядін.

Крім того, селищний голова подарував дитсадку ще й принтер. І, як відзначає народний депутат, саме така співпраця найкраще для розбудови громади.

«Тепер все приміщення опалюється, є нова ігрова кімната, є техніка, якої так потребували працівники дитсадка. Крім того, до свят разом із депутатом обласної ради Михайлом Скопюком ми привезли діткам солодкі подарунки, бо це те, чого вони дуже очікують», - підкреслює Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus