USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Швидше, вище, сильніше: емоції другого дня Євроліги у Луцьку. Частина ІІ

8 Липня 2019 08:28
Швидше, вище, сильніше – саме з таким девізом пройшов другий фінальний день чемпіонату Європи з легкоатлетичних багатоборств (Євроліга), який відбувався у Луцьку 6-7 липня.

Впродовж дня легкоатлети бігали, стрибали та метали, зокрема після обіду чоловіки метали списа, намагаючись перевершити результати один одного, та стрибали з жердиною.

Прекрасна частина людства, своєю чергою, також метала спис, але перед тим жінки стрибали у довжину.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЕФЕКТНІ СТРИБКИ ТА ХТО ДАЛІ МЕТНЕ: ДРУГИЙ ЕМОЦІЙНИЙ ДЕНЬ ЄВРОЛІГИ У ФОТО

Втім, вже у ввечері відбувалося найцікавіше: жінки у фінальній дисципліні бігли 800 метрів, чоловіки – 1500 метрів. Саме після 800-метрівки стало зрозуміло, що українка Дарина Слобода стала переможницею у семиборстві. А чемпіоном Євроліги-2019 стала збірна Естонії.

Тим часом, Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує переглянути найемоційніші моменти фінального дня Євроліги в другій частині фоторепортажу.

Фото: Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus