USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

Шукають свідків смертельної ДТП на Рівненщині, в якій загинули волиняни

7 Липня 2018 17:12
Просять відгукнітися свідків смертельної ДТП, яка трапилася 25 червня на Рівненщині. Про це у мережі написала Yuliya Povh.

"Просимо відгукнутися людей, які можливо бачили страшну аварію, яка сталася 25.06.2018 року близько 19:00 за Сарнами на перехресті села Орлівка (дорога Київ- Ковель). Оскільки водії загинули, то хочуть зробити винними їх (мертві - нічого не скажуть). На жаль, донечка та два синочка і досі чекають тата - Оверчука Віталія (1981р.). Внучата чекають дідуся - Смірнова В'ячеслава. Відгукніться, будемо дуже вдячні в цей важкий час", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, аварія трапилася 25 червня близько 19-ї години на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» поблизу села Орлівка Сарненського району 20-річний житель міста Сарни, керуючи легковим автомобілем «Mercedes-Benz» на іноземній реєстрації, виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не врахував дорожньої обстановки, не надав переваги в русі та допустив зіткнення із маршрутним таксі «Mercedes-Benz Sprinter» сполученням «Київ-Ковель». Від удару маршрутку відкинуло на смугу зустрічного руху, де відбулося лобове зіткнення із вантажівкою під керуванням 57-річного рівнянина.

Унаслідок ДТП троє осіб із мікроавтобуса «Mercedes-Benz» загинули на місці події: 51-річна жителька Полтавської області, 30-річний мешканець Київщини та водій маршрутки 62-річний житель Ковеля. Ще один водій мікроавтобуса, 36-річний житель Волинської області, від отриманих травм помер у Сарненській центральній районній лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 7 Липня 2018 18:17
той малий , що плакав, що не має грошей, щоб допомогти постраждалим знайшов гроші, щоб заплатити слідакам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus