USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Шуфрича планують позбавити важливої посади в Раді

18 Вересня 2023 13:07
Народного депутату Нестора Шуфрича від забороненої партії «ОПЗЖ», підозрюваного у держзраді, хочуть позбавити від посади голови Комітету ВР з питань свободи слова.

Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк.

За його словами, проголосувати за відповідне рішення парламентарі планують цього тижня.

Станом на 18 вересня на сайті поки немає постанови, відповідно до якої Шуфрича можуть позбавити права обіймати посаду керівника Комітету з питань свобод.

Читати ще: Нерухомість на сотні мільйонів і бізнес під угорським прикриттям: ЗМІ розкрили статки сім'ї Шуфрича

Раніше перший заступник голови ВР Олександр Корнієнко наголосив, що у Раді знайдуть механізми відкликання Нестора Шуфрича з посади голови комітету ВР з питань свободи слова, якщо він сам не напише заяву про складання відповідних повноважень.

15 вересня народний депутат від забороненої в Україні партії «Опозиційна платформа – За життя» Нестор Шуфрич отримав підозру в державній зраді. Санкція статті передбачає до 15 років в’ язниці. Йому обрали запобіжний захід. Він проведе два місяці за ґратами.

Як інформували, під час обшуків правоохоронці виявили вдома у Шуфрича георгіївські стрічки, медалі, ордени, а також колекцію російських кітелів та радянських документів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
офіс дурдому Показати IP 18 Вересня 2023 14:46
розробляється план на пятирічний план позбавлення котрий має затвердити Медведчук

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus