USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Штучний інтелект знайшов російського солдата, який лишив своє фото в Ірпені

27 Травня 2022 06:34
Один з солдатів армії РФ пограбував квартиру в Ірпені та залишив господині своє фото. За словами жінки, вона знайшла знімок російського мародера, який він зробив на Polaroid, під килимом у своїй квартирі. Вона припускає, що солдат подумав, що фотоапарат не працює, бо фото спочатку чорне, йому потрібен час проявитися.

Міністерство цифрової трансформації України назвало ім'я недолугого мародера. Окупант родом з Ростова-на-Дону. Про це повідомив глава Мінцифри Михайло Федоров, передає УНІАН.

За його словами, 26-річного Микиту Третьякова в соціальних мережах знайшли за допомогою штучного інтелекту.

«Сьогодні ми побачили новину, як окупант пограбував квартиру в Ірпені і, тікаючи, залишив господарям фотографію свого, м'яко кажучи, не надто приємного фейса, зробленого на їхній Polaroid. За допомогою штучного інтелекту нам вдалося ідентифікувати цього любителя селфі. Знайшли його сторінку у ВКонтакте», – йдеться в повідомленні.
При цьому міністр заявив, що кожен окупант має пам'ятати, що за ним стежать, знають кожен крок і фіксують всі дані.

«Втекти від відповідальності за зруйноване життя українців не вдасться. Покарання буде жорстоким, але дуже справедливим», – підсумував Федоров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus