USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.00 41.45
  • PLN 10.35 10.53

Штрафи за порушення ПДР кілька днів не надходитимуть в «Дію». В чому причина

2 Лютого 2023 12:45
З 1 лютого в Україні призупиняють розсилання штрафів за порушення правил дорожнього руху в додатку «Дія». Це пов’язано з тим, що Нацполіція доопрацьовує систему штрафів з автофіксації.

Як повідомили у пресслужбі «Дії», штрафи кілька днів не надходитимуть у застосунок:

«Декілька днів нові штрафи по автофіксації в «Дію» не надходитимуть. Сьогодні оплата штрафів автофіксації переходить на нові реквізити, які залежатимуть від місця правопорушення. Це означає, що кошти тепер надходитимуть у місцеві бюджети, а не на один рахунок, як раніше», – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що нові штрафи, як і раніше, відображатимуться в «Дії» після завершення доопрацювання – навіть ті, що були призначені в період поки сервіс залишався недоступним.

У поліції нагадали про альтернативні способи сплати штрафу. Зокрема, це можна зробити, перейшовши за посиланням у QR-коді на лицьовому боці постанови. Також можна скористатись чат-ботом в Телеграмі @ShtrafyPDRbot, в якому можна налаштувати пуш-повідомлення.

Внести кошти для сплати штрафу можна й за допомогою електронних платіжних систем та сервісів, які функціонують відповідно до законодавства України.

Окрім цього, сплатити штраф можна особисто в банках України, або на офіційному сайті МВС, в онлайн-сервісі «Електронний кабінет водія», у мобільному застосунку «Штрафи ПДР» для Android та IOS.

У разі сплати впродовж 10 днів 50% накладеного штрафу постанова вважається виконаною, нагадують у поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus