USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Штовхали та шарпали: на Волині трьох чоловіків судили через опір поліцейським

18 Серпня 2024 23:02
На Волині трьох чоловіків судили за опір поліції. Під час конфлікту ті штовхали правоохоронців.

Про це йдеться у вироку Старовижівського районного суду.

Правопорушення, що сталося ввечері 27 травня 2024 року, вчинили троє жителів Старовижівщини – Роман В., Віктор К. та Михайло Б. Того дня автомобіль із пасажирами зупинили працівники поліції. При тому водій не одразу погодився на вимогу правоохоронців.

Читати ще: На парковці у Луцьку двоє переселенців побили чоловіка. Як їх покарали

Після зупинки капітан поліції запропонував керманичу надати водійське посвідчення та реєстраційні документи. Але чоловік та двоє його товаришів мирно говорити з поліцейськими не стали. Після непокори між ними спалахнула сутичка із шарпаниною та штовханиною. Одному поліцейському в результаті пошкодили одяг.

Своїми діями обвинувачені вчинили кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 статті 342 КК України, тобто опір працівникам правоохоронних органів.

Читати ще: У Луцьку на Теремнівських ставках компанія молодиків побила чоловіка

Усі троє чоловіків визнали свою вину і щиро покаялися. Кожен відшкодував матеріальну та моральну шкоду одному з поліцейських, іншому не змогли, бо він був відсутній за місцем проживання. Обвинувачені раніше несудимі.

Суд визнав Романа В., Віктора К. та Михайла Б. винними і призначив кожному по 25 500 гривень штрафу.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus