USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.55 41.90
  • PLN 10.50 10.65

Школу-довгобуд на Волині обіцяють здати до початку навчального року

Сьогодні 11:44
Будівництво школи у селі Піща Шацької громади – на завершальному етапі.

Про це повідомив начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко після робочої поїздки на Ковельщину. Разом із першим заступником Сергієм Мовенком та керівницею району Ольгою Черен очільник області відвідав школу у селі Піща, завершення будівництва якої відбулось за співфінансування громади та обласного бюджету.

«Особисто оглянув приміщення новобудови, харчоблок, обладнання, виконання внутрішніх та зовнішніх робіт, спортивний майданчик та господарські прибудови. Особлива увага – укриттю для дітей та педагогів на випадок повітряних тривог», – повідомив Юрій Погуляйко.

Як запевнив виконавець будівельних робіт, школа буде готова відкрити двері з початком навчального року. Сьогодні тут уже засівають газон та озеленюють пришкільну територію.

Читати ще: На Волині не добудували школу через ненадійного підрядника

Будівництво школи в селі Піща на 320 учнівських місць розпочали у рамках програми «Велике будівництво». Його завершення у 2022 році призупинили через повномасштабне російське вторгнення.

Зважаючи на численні прохання місцевих жителів, діти яких потребують стаціонарного навчання, будівництво школи продовжили, щойно дозволила безпекова ситуація на Волині. Нині поточні роботи із благоустрою та інші будівельні доопрацювання – на завершальному етапі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus