USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

Школярам Княгининівської громади подарували нову форму

1 Вересня 2017 08:00
Активісти волонтерського центру «Серце патріота» та благодійної організації «Серце для України» передали учням Княгининівського та Рокинівського навчально-виховних комплексів нові шкільні форми та канцелярське приладдя. Загалом костюми отримали 34 школяра.

Про це повідомляє прес-служба Волинського УКРОПу

Керівник центру «Серце патріота», депутат Луцької міськради від фракції «УКРОП» Сергій Балицький зауважив, що форми були придбані для соціально незахищених категорій дітей.

«Ми вже неодноразово возили благодійні вантажі для шкіл у прифронтові зони. Цього разу вирішили спрямувати допомогу для малечі нашого регіону. Тут проживає чимало школярів, які потребують такої підтримки. Форми отримали діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, діти бійців АТО, напівсироти, позбавлені батьківського піклування», – розповів Сергій Балицький.

Кошти для придбання шкільних костюмів надав підприємець Олександр Шабала, який постійно фінансово допомагає волонтерам «Серця патріота» формувати вантажі для бійці.

Засновник організації «Серце для України» Ігор Климчук наголосив, що важливу роль при організації процесу передачі форм відіграли спеціалісти гуманітарного відділу Княгининівської ОТГ.

«Для того, аби костюми підходили за розміром з дітей знімали мірки. Це великий шматок роботи, тому ми надзвичайно вдячні апарату сільської ради за те, що відгукнулись та якісно все зробили», – зазначив Ігор Климчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus