USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Школа села Павловичі отримала новий телевізор

19 Травня 2018 08:00
Загальноосвітня школа села Павловичі Локачинського району за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» отримала новий телевізор. Урочисте вручення відбулося під час святкового концерту учнів Локачинської музичної школи та вихованців павловичівської ЗОШ. Для вручення подарунку та обговорення проблем закладу на захід прибув депутат Волинської обласної ради від УКРОПу Вячеслав Рубльов.

Про це повідомили у прес-службі Волинського УКРОПу.

Ініціатор проекту директор павловичівської школи Оксана Нерода зазначила, що уже більше шести років дирекція закладу із батьківським колективом шукають шляхи вирішення проблем школи.

«Ми стільки разів зверталися за допомогою, однак щоразу наштовхувалися на відповідь, що коштів немає. Із 2012 року написали три проекти на реконструкцію школи, жоден із них не реалізували. Наша школа потребує підтримки, бо вирішити проблеми самотужки ми просто не в змозі», – зазначила Оксана Нерода.

Минулого року ініціативна група школи звернулася у Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». І вже невдовзі їм вдалося реалізували великий проект придбавши музичну апаратуру. Однак, проблеми у навчального закладу значно більші.

Справа в тім, що заклад «розкиданий» по кількох корпусах, і кожен з них потребує ремонту. Головний корпус, де знайшлося місце для шести класів та учительської, звели ще у 30-х роках минулого століття. Ще два корпуси були побудовані господарським методом, а третій так і залишився недобудованим. У таку школу щодня приходять на навчання 103 учні із трьох сіл.

За словами директора Оксани Нероди, насамперед вирішення потребує проблема заміни пічного опалення на централізоване та встановлення енергоощадних вікон.

«Для дітей, які навчаються у сільських школах потрібно створити гідні умови. Ось такі, здавалося б буденні речі впливають на якість сприйняття та засвоєння матеріалу дітям. У ситуації, що склалася, найголовніше те, що і дирекція школи, і батьки активно шукають шляхи вирішення проблем, докладають неабиякі зусилля для того, щоб діти отримали гідні умови тож ми спільно будемо працювати над втіленням їхніх ідей у життя», – зазначив Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 19 Травня 2018 09:05
Правильно! Державі це не потрібно,вся надія на фонди...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus