USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

«Шкода працівників», – луцький ресторатор про карантинні умови роботи

7 Травня 2020 09:00
Луцький бізнесмен, директор мережі ресторанів болгарської кухні «Чевермето» Володимир Якимчук, підтримав Романа Хорзова щодо критики рішення уряду про роботу ресторанів на час карантину.

Ресторатор вважає, що формат роботи, який пропонує МОЗ після ослаблення карантину, не дає змогу повноцінно запрацювати не тільки мережі «Чевермето», а й іншим ресторанам.

«Сьогодні майже весь персонал, окрім 3-6 працівників, які працюють на доставку, 100-120 першокласних працівників, які готові працювати на 200% віддачі, змушені сидіти вдома без можливості забезпечувати фінансово свої сім’ї.

Тому у «Чевермето» прийняли наступні рішення:

1. Працюємо на доставку і надалі.

2. Чекаємо повноцінного виходу з карантину.

3. Ніхто не прийде на терасу при температурі повітря 9-13 градусів.

4. 2 людини за столиком ( романтична вечеря з коробочками з їжею та самообслуговуванням)...» – зазначає Володимир Якимчук.

«У нас в Україні ресторанний бізнес – для людей, які готові до самопожертви заради власної справи та не завжди заради прямої фінансової вигоди...» – додає ресторатор.
Переглянути цей допис в Instagram

Ось Так! ⠀ Доброї пори Вам шановні Гості мережі наших ресторанів болгарської кухні «Чевермето»! На сьогоднішній день майже весь персонал (окрім невеликої частки нашої Великої сім’ї 3-6 працівників (як ті бджілки) працюють щоб Ви могли скоштувати ваші улюблені страви які ми Вам доставляємо) а та Велика решта яка «залишається в дома» та «спасає Світ» а це не мало не багато 100-120 Першокласних працівників які готові працювати на 200% віддачі, змушені сидіти в дома... теоритично без можливості забезпечувати фінансово свої сім’ї. Той формат який на сьогодні нам пропонує МОЗ після ослаблення карантину, не дає змоги повноцінно запрацювати нашій мережі та не тільки нам а багатьом нашим колегам Рестораторам. ⠀ @roman_khorzoff Мій товариш та колега «по цеху» який можливо чітко описав певну кількість ситуацій які Нам не дають змогу «дихати на повні груди» 😞 Доповнювати можна безкінечно- чому такий формат не є адекватним рішенням як мінімум для Рестораторів... по простому це брєєєєєД... Обговоривши та обдумавши те, що Нам пропонують.... Ми з Власником та Командою прийняли рішення!!! 1. Працюємо на доставку і надалі. 2. Чекаємо повноцінного виходу з карантину. 3. Ніхто не прийде на терасу при температурі повітря 9-13 градусів. 4. 2 людини за столиком ( романтична вечеря з коробочками з їжею та самообслуговуванням) 5. Недоцільно.... ⠀ Продовжувати цей список не бачу змісту... ⠀ P.S. Особисто я пишу пости дуже рідко, чесно кажучі ДІСТАЛО!!!!! Шкода Персоналу( Тому, що немає можливості та змоги в цій ситуації їх забезпечити можливістю Заробляти та прокормити сім’ї... Люди на взводі( Але, у нас в Україні ресторанний бізнес - якщо так можна назвати.... для людей які мають «стальні яйця» або трішки не з повна розуму.... свого роду «камікадзе - «люди, готові до самопожертви» за ради Власної справи та не завжди за ради прямої фінансової вигоди... а для Нашого Дорогого та Вибагливого ГОСТЯ! Таких не багато але я особисто підтримую їх. Любіть свою роботу і надіємось колись нам повернеться )))) або Ні) Дякую. ⠀ Щиро Ваш, ⠀ Директор Мережі ресторанів болгарської кухні «Чевермето» Володимир Якимчук

Допис, поширений Чевермето ▪️ Болгарська Кухня (@chevermeto_)

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus