USD 40.60 40.90
  • USD 40.60 40.90
  • EUR 40.70 41.00
  • PLN 10.00 10.30

Щовівторка пенсіонери зможуть безкоштовно відвідати «Окольний замок» у Луцьку

8 Червня 2024 07:16
«Окольний замок» запрошує людей, які мають пенсійне посвідчення, на безоплатну подорож у луцькі підземелля.

Про це повідомили у Луцькій міськраді.

Тисячі лучан та туристів уже змогли побувати у музейному просторі «Окольний замок» – новому туристичному об’єкті нашого міста, створеному на основі відреставрованих пам’яток архітектури національного значення: Вежі князів Чорторийських з частиною оборонного муру та Монастиря єзуїтів із підземеллями.

Відтепер з ініціативи міського голови Ігоря Поліщука щовівторка креативні луцькі підземелля зможуть побачити й пенсіонери, для них – день безоплатного огляду експозиції.

Читати ще: 500-літні підземелля з доступом до віртуальної реальності: в Луцьку – новий музейний простір. Фото

«Запрошуємо поринути в історію нашого міста та отримати позитивні емоції від побаченого. На вас чекає музейний простір, який складається з 18 кімнат і 4 коридорів. У них розміщені Галерея рицарства, експозиція навчального процесу у Єзуїтському колеґіумі, мультимедійна система з інтерактивним смарттабло, шоломами віртуальної реальності, силіконова фігура монаха-єзуїта, голограма привида», – йдеться у повідомленні.

Із собою необхідно мати пенсійне посвідчення.

Графік відвідування: щовівторка з 10.00 до 19.00.

Телефон 0672694342.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus