USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

Щонайменше 8 людей загинули у тисняві на музичному фестивалі у США

6 Листопада 2021 17:34
Щонайменше восьмеро людей загинули і десятки отримали поранення у п’ятницю ввечері, 5 листопада, у результаті тисняви на музичному фестивалі в американському місті Х’юстон, штат Техас.

Інцидент стався близько 21 години, коли натовп почав тіснитися біля передньої частини сцени, повідомляє AFP з посиланням на представника місцевої пожежної служби, пише DW.

«Це викликало паніку, почалося травмування, люди стали падати, непритомніти, це створило додаткову паніку», – повідомив на пресконференції керівник служби Семюель Пенья. За його словами, у лікарню внаслідок інциденту доставили 17 пацієнтів, з них у 11 «була зупинка серця».

На фестивалі загалом було близько 50 тисяч відвідувачів. Astroworld – це музичний фестиваль, заснований відомим американським репером Тревісом Скоттом у 2018 році. Другий день фестивалю-2021 скасували у зв’язку з трагедією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus