USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Щоб уникнути аварій і заторів: у Луцьку просять оновити розмітку на турбокільці

12 Лютого 2023 13:20
На кільці біля розважального центру «Промінь» у Луцьку потрібно оновити розмітку. Також там необхідно відповідно промаркувати смуги руху для тролейбусів.

Таку пропозицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Т. Пилипюк.

Автор петиції звернув увагу, що через відсутність розмітки багато водіїв проїжджають турбокільце не по схемі руху, що створює аварійно небезпечні ситуації та знижує пропускну здатність транспортної розв’язки.

«Також прошу про облаштування тролейбусних ліній згідно зі схемами руху транспортних засобів, оскільки рух тролейбусів відбувається відповідно до ліній електропередач, які суперечать схемі руху на цій ділянці дороги. У зв’язку з цим створюються аварійно небезпечні ситуації на кільці та знижується пропускна здатність розв’язки, що призводить до заторів у пікові години», – вказав Т. Пилипюк.

Щоби його пропозицію розглянула Луцька міська рада, за два тижні петиція має зібрати мінімум 300 підписів. Підтримати петицію можна тут.

Нагадаємо, відповідно до правил дорожнього руху, турбокільце – це особливий тип кругового руху, що передбачає вибір необхідної смуги ще до в’їзду на кільце. На самому ж кільці смуги розмічено не колами, а рукавами спіралі, які скеровують у потрібний напрямок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучанин Показати IP 12 Лютого 2023 13:39
Ну дуже велика проблема під час війни - РОЗМІТКА!!! Нормальному водію вона не потрібна! Кожну копійку треба віддавати на потреби ЗСУ, а розмітку будемо малювати після ПЕРЕМОГИ!!! Дякуйте, що ямки латають на дорогах!
Радувець Ларіса до лучанин Показати IP 12 Лютого 2023 14:13
Повністю підтримую. Пилипюку немає що робити? Гроші тільки на армію. Доречі квіти на мільйони також дурня коли треба думати про допомогу нашим воїнам. Чи треба чинушам щось вкрасти терміново?
1 Показати IP 12 Лютого 2023 15:20
без розмітки його і скоріше проїдеш, бо через кожні 10 метрів зміна знаків + зміна напрямку руху в смугах, в розміченому вигляді це взагалі квест, в години пік хто її без косяків проїде потрібно премію давати, + зупинка перед світлофором....її точно там "врєдітєлі" зробили.
Петро до 1 Показати IP 12 Лютого 2023 16:36
Рух і паркування за правилами і згідно ПДД це взагалі квест і нонсенс в нашому Луцьку. Навіть ігнорується всім и, як воділами, так і тими хто має за це наказувати... А не пора вчитись їздити по дорогах не так як в лузі за хатою в селі? Кожен хоче "в Європу", але "мнє нада" переважає
1 до Петро Показати IP 12 Лютого 2023 23:41
....пішоходів ще забув дописати...самих чемних, уважних, .....в пості заміни 'воділи' на пішоходів і 'їздити' на ходити....
Да Показати IP 12 Лютого 2023 15:59
В нас в Луцьку заторів не має. В даний час не актуально на це витрачати.
Бляха Показати IP 12 Лютого 2023 19:23
На соборності вже майже немає розмітки!!!!! Як таке може бути Її що крейдою діти намалювали??? Два місяці і де вона?????? Владо змусити підрядника перемалювали, я думаю її не безкоштовно робили.
Лучани Показати IP 12 Лютого 2023 19:53
І обов'язково приберіть з кільця ото іржаве бляшане одоробло - ГРП і рижі туї, які закривають видимість на перехресті !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus