USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

Щоб перетнути кордон, рівнянин «одружився» з власною тещею, а волинянин – із дівчиною з інвалідністю

Сьогодні 18:51
Три випадки з ознаками протиправних дій, пов’язаних з укладанням шлюбів без намірів створення сім’ї, викрили на кордоні з Польщею.

Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

В одному випадку 28-річний житель Рівненщини одружився зі своєю 40-річною тещею, особою з інвалідністю І групи. За версією «молодят», вони їхали до Варшави лікувати зір «дружині». Акторську майстерність пара виявляла до останнього та запевняла, що шлюб уклали у липні з великої любові. Пізніше чоловік все ж зізнався, що новоспечена дружина – його теща. І шлюб було укладено, щоб виїхати за межі України.

Як з'ясували прикордонники, 7 вересня реальна дружина чоловіка виїхала за кордон залізницею. Чоловік з тещею цього ж дня спробував виїхати через автомобільний пункт пропуску на Волині. Коли плани «подружжя» викрили там, 8 вересня вони рушили у пункт пропуску «Рава-Руська».
Читати ще: Волинянин за $12 тисяч допоміг чоловіку оформити фіктивний шлюб, щоб той виїхав за кордон

Інші два випадки зафіксували в пункті пропуску «Краківець». Обидва «подружжя» їхали нібито на лікування дружин. 41-річний уродженець Івано-Франківщини наприкінці серпня одружився з 46-річною жінкою, особою з інвалідністю II групи. Ще в одному випадку 18-річний волинянин одружився з 19-річною дівчиною, особою з інвалідністю II групи з дитинства. Шлюб «пара» уклала 30 серпня.
У всіх випадках про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачено ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», оперативні співробітники 7-го прикордонного Карпатського загону скерували повідомлення до Нацполіції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus