USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Щоб люди не порушували ПДР: у селах Луцької громади просять облаштувати тротуари

Сьогодні 20:43
У селах Кульчин та Жидичин Жидичинського старостинського округу Луцької міської територіальної громади просять облаштувати тротуари.

Таку петицію на платформі Єдиної системи місцевих петицій зареєструвала Тетяна Пилипчук.

Вона наголосила, що нині на території старостинського округу, а саме – в селі Кульчин, у тому числі на площі обслуговуючого кооперативу «Кульчин-2» та в селі Жидичин, відсутні тротуари з обох боків від дорожнього покриття вулиць.

«Тому пішоходи, серед яких чимало дітей і старших людей, щодня наражаються на небезпеку. Багато мешканців приватних секторів за відсутності тротуарів, ризикуючи своїм життям і життям своїх дітей, часто порушуючи правила дорожнього руху, йдуть до школи, дитячих садочків, роботи вздовж проїзної частини.

Зазначена проблема актуальна для жителів згаданих сіл, тому звертаємося до місцевої влади та просимо облаштувати тротуари обабіч дорожнього полотна в селах Кульчин, ОК «Кульчин-2» та Жидичин», – вказала авторка петиції.

Читати ще: Пандуси і пониження на тротуарах: Луцьк робитимуть безбар’єрним

Зазначимо: щоб петицію розглянула Луцька міська рада, за 15 днів вона має зібрати мінімум 300 підписів. Підтримати пропозицію Тетяни Пилипчук можна за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus